Здравейте! Сравнително скоро се регистрирах, но не съм писал, въпреки че карам Фиат Пунто 1.2 75 к.с. от няколко месеца и вече съм навъртял 6 000 км. Колата ми е удобна, особено за града, а и гаджето я кара с лекота.Не отдавна обаче светна лампата на инжекциона, още при самото завъртане на ключа на контакт и се включи перката, мисля дори втората степен, а колата беше студена... Когато все пак запали прекъсваше. В сервиза провериха кава е грешката и я изчистиха - оказа се температурен датчик за студено палене/поне така го нарекоха/. Смених го и само да отворя скоба, че в Динекспрес ще стъпя само ако ми подарят минимум новото Пунто! В техния магазин се опитаха да ми продадат датчика на по-висока цена, след като отидоха да го вземат точно от склада, от където не исках да купувам, защото исках да взема скъпа, но качествена част... Но да се върна на въпроса - след 200-300 км лампата пак светна, може би е нещо по инсталацията или недай боже проблем с компютъра...Ще съм благодарен ако някой сподели мение по въпроса и евентуално препоръки към кой сервиз да се обърна!П.П. Бих се радвал и ако притежателите на Пунто споделят къда са най-честите проблеми, за да обърна внимание още в зародиш!Благодаря ви!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto - проблем с температурен датчик или...
Collapse
Реклама
Collapse