Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да прехвърля сигнал от Фм трансмитер към аудиото на Стило

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Как да прехвърля сигнал от Фм трансмитер към аудиото на Стило

    Здравейте!
    Преди около месец станах собственик на фиат стило 2001 дизел. Стилото е с оригиналната навигация. Проблема ми е сшедния: окото което чете сдитата беше замърсено. Занесох навигацията да я изчистат. Започна да чете дискове, но при преминаването на легнал полицай независимо дали на първа или втора сидито дава грешка. Закарах колата, защото си мислих че не съм я монторал правилно. И от сервиза ми заявиха, че трябва да платя 300лв да ми оправят сдито. Което няма как да стане! От старата ми кола имам фм трансмитер когато го сложа в запалката самия трансмитер работи, но не ми издава звук на говорителите. Въпроса ми е как да прескоча радиото или какво да въведа в навигацията да према звика от трансмитера?

    Редактирано заглавие.
    Модераторски екип на fiatforum.bg

    #2
    ФМ-трансмитера из менюто му трябва да има опция да зададеш на коя честота да излъчва, примерно 90,3 Мхц , най удачно е да се зададе честота на която наблизо в ефира няма близка радиостанция.
    После на навигацията в режим радио, намираш зададената честота на трансмитера и би трябвало да слушаш музика от него ......
    Истинския мъж се познава дори когато е гол!

    Zastava Yugo 45 - 1984, Hyundai Teraccan 2,9 CRDi - 2002 , Fiat Grande Punto EVO 1,4 petrol/CNG - 2009

    Коментар

    Working...
    X