Здравейте, смених едната крушка на късите, толкова тясно и тъпо направено, адски се бях изнервил, но както и да е - стана. Малко след това обаче забелязах, че предния габарит не свети, а за него си нямам и на идея как се сменя и каква точно крушка трябва. В нета е пълно с информация и клипове как се сменят именно къси/дълги и заданите габарити, но нищо за преден габарит. Ще се радвам ако ме насочите и като цяло дали е възможно да съм бутнал аз нещо, защото като там където съм бърникал не виждам да има нищо общо с габарита за да съм откачил някоя букса или нещо от сорта?
п.с. Сега пък светна...а крушката която смених на късите, проверих старата изглежда,че нищо й няма...от какво може да е проблема, според мен и двете крушки не са изгорели, дали трябва да се почисти и се окислило или неещо друго? Но като цяло въпроса ми остава де, тъй като все някога ще ми се наложи да я сменя...
п.с. Сега пък светна...а крушката която смених на късите, проверих старата изглежда,че нищо й няма...от какво може да е проблема, според мен и двете крушки не са изгорели, дали трябва да се почисти и се окислило или неещо друго? Но като цяло въпроса ми остава де, тъй като все някога ще ми се наложи да я сменя...
Коментар