Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на акумулатор!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Покупка на акумулатор!

Здравейте, колеги!
    Моля да споделите мнения за тези два акумулатора!
    кат. номер: BA-S40090
    Цена : 157лв
    марка: Bosch
    капацитет: 74 Ah
    пусков ток: 680 A (EN)
    напрежение: 12 V
    разположение на полюсите: десен +
    размери: 278x175x168 mm
    тегло: 17.90 kg
    предназначение: леки автомобили, джипове, ванове, лекотоварни
    Гаранционен срок: 36 месеца

кат. номер: BA-574 012 068
    Цена: 160лв.
    марка: Varta
    пусков ток: 680 A (EN)
    размери: 278x175x190 mm
    тегло: 17.30 kg
    предназначение: леки автомобили, джипове, ванове
    Гаранционен срок: 24 месеца

Това от този сайт! http://autospot.bg/
    Благодаря на всички за мненията и отделеното време!

link

bosch не съм ползвал, но имам два banera на 9 и 4 години.перфектни са

Коментар

samo az написа: Преглед на мнението
      bosch не съм ползвал, но имам два banera на 9 и 4 години.перфектни са
      Благодаря, колега!
      Аз също сега съм с банер, но горкия напълно е издъхнал и затова ще го сменям!
      link

Коментар

morfein_a написа: Преглед на мнението
        Благодаря, колега!
        Аз също сега съм с банер, но горкия напълно е издъхнал и затова ще го сменям!
        В случая отговарям директно и категорично - Varta!
        Не съм ползвал Varta нито Bosch, но имам преки наблюдения и в/у двете марки - от колеги в/у Bosch, от работата (UPS) в/у Varta.
        Имал съм Baner, едва беше направил 5 години и тотално ме остави без да дава признаци за това. По същия начин Bosch-a на колега ни остави на пътя. Бутахме и на първата бензиностанция си купи отново Bosch!!!?
        Привърженик съм на Exsidе - дано го пиша правилно. 7-години кара, беше на мареята, сега е на бравото. Показва ми, че е за смяна и благодаря на Колегата че пусна темата, че да ми напомни, а и акумулатори се купуват сега!
        На мареята, която кара сина ми, по новогодишните празници се наложи и отново го сменихме с Exsidе.
        FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Просто-гледаш колко Ah ти трябват и взимаш най-тежката батерия. Тя почти сигурно ще е и най-скъпата, но има изключения...

Коментар

Благодаря Ви, колеги и аз мисля, че ще е варта, а между другото ето и още едно предложение за дизелови двигатели!
            Ако някой иска да разгледа акумулаторите са в този 2 сайта: http://autospot.bg/ https://maxcar.bg/akumulatori?gclid=...zvoditel-varta
            кат. номер: BA-574 402 075
            цена : 175лв.
            марка: Varta
            пусков ток: 750 A (EN)
            размери: 278x175x175 mm
            тегло: 17.40 kg
            предназначение: леки автомобили, джипове, ванове
            Гаранционен срок: 36 месеца
            link

Коментар

EXIDE PREMIUM 77AH 760A мисля че също въобще не е за подценяване.

Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Да се изкажа против Bosch S5 - няколко месеца след гаранцията от 3г започна да не държи ток като преди, в смисъл че се наложи лятото за 3м да го зареждам 3 пъти. В интерес на истината още е жив, но на бензиновата на баща ми, която сигурно и с джобна батерия ще върти и пали даже зимата. Ако ще е да държат по 3г има и на половината от цената му със същите параметри.
                The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Изхвърлих 2 ексайда. Единият Ексел, другият Премиум. Мъртви клетки на 8 и 10месеца след 3 годишната гаранция. Явно е до какъв ще се случи.
                  С акумулатор "no name" от първият интернет магазин - вече 3 години и половина без проблеми, но и цената е на половина. Аз лично не бих дал вече двойно повече пари поради марката.
                  Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                  Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

cokata_23 написа: Преглед на мнението
                    Изхвърлих 2 ексайда. Единият Ексел, другият Премиум. Мъртви клетки на 8 и 10месеца след 3 годишната гаранция. Явно е до какъв ще се случи.
                    С акумулатор "no name" от първият интернет магазин - вече 3 години и половина без проблеми, но и цената е на половина. Аз лично не бих дал вече двойно повече пари поради марката.
                    Колега - приятел на форд дизел 2.0/136к.с. смени три акумулатора поред за по-малко от 10 години, като последния беше препоръчания от мен 77Ah exside-premium. Но тук трябва да се отбележи, че преди да сложи 4-тия (монбат), смени и алтернатора
                    FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Благодаря колеги, за мненията и споделения опит. Решил съм за моята ще вземам последната Варта, остава да си я поръчам!
                      Ако някой има мнение, нека да сподели докато още не съм поръчал хехе...
                      link

Коментар

Смених една Варта преди месец 74ah/680 издкара почти седем години и половина.
                        Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

За Варта внимавай, че тука в БГ се продава залежала стока. Виж на сайта им кои са актуалните модели. Да не попаднеш на някой, дето се е търкалял сух по складовете 4-5 години.

Коментар

Варта и бош са едно и също. Тези марки, както и голяма част от останалите на пазара са все производство на джонсън контролс. Избирай по цена.

Коментар

Така и направих... вече съм с нов хехе!
                              link

Коментар

Working...
                              X