Колеги може ли някой да ми каже посоченият кабелен сноп с кои други модификации и години е еднакъв и няма разлики? Снопът е с 4 букси от бушунерата под волана, разклонение към плафона, под шофьорски праг разклонение към ръчна и огледала, под задни седалки разклонение към десни стоп и мигачи, разклонение към габарити на заден номер, стопове и мигачи леви, нагоре към тавана през гумената връзка във вратата на багажника и там към среден стоп, чистачка и подгрев на прозореца. Проблемът е че бушона на стоповете ми вместо да изгори от едно късо се стопи и покрай него и кабелите са стопени. НЕ КУПУВАЙТЕ БУШОНИ КОИТО СА В КАРТОНЧЕ ПО 1-2 ОТ ВСИЧКИ АМПЕРАЖИ!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
окабеляване fiat bravo 1.9JTD 1999 105
Collapse
X
-
slonikon написа: Преглед на мнениетоБез да се хващам на бас, не се сещам да съм чел, пък и не виждам причина да е различен изобщо при всички бравота.Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp
Коментар
-
Ти букси имаш, но колко кабела влизат в тях? Освен за управление на огледалата, там е и отоплението им. Да не би да имаш окабеляване само за подгрев? По спомен управлението на огледалата долу до ръчната беше със 16 снопов кабел. Ако нямаш такъв, то ще ти е нужен целият кабелен сноп като на колегата пуснал темата.
Коментар
-
Не съм разглеждал подробно, но ми се сториха дебели кабелчетата. Под ръчната има само жичка за нейното ключе и една свободна букса с 3 пина. До колкото разбрах от друга тема, тя е за датчика под дясната седалка за колите с пасажерски еърбег(моята няма такъв). Имаше друга тема, според която в такъв случай липсвал само някакъв сноп от таблото до ръчната, но нещо не мога да се ориентирам :/Bravo I jtd105
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар