Колеги спря да работи касетофона, климатика и клапа входящ въздух. Леко замириса на пластмаса и явно изгоря предпазител. Та можете ли да ми кажете, кой е предпазитела на таблото и къде може да е проблема. В касетофона или в климатика.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем стило 1.9 жтд мулти вагон
Collapse
X
-
кола
Виж предпазителите при двигателя тези за климатика иначе тези за интериора- касетофона са под волана тук пише http://image.slidesharecdn.com/fiat2...iles/2_179.png
-
pencho75 написа: Преглед на мнениетоБлагодатя колега за инфото, но щом са изгорели предпазителите отново ще изгорят, ако ги сменя трябва да се открие проблема.
То май вече останаха само тарикатите.Последна редакция от ivka-1; 31.08.2016, 22:41.[size=11]Croma 2000IE CHT,1991г./154C3.046/Компютър в колата с 3 операционни с-ми: Dos6.22 / WIN98/WINXP-SP3/Дъно-Canyon 6LEBMS-T.Процесор Пентиум 1G/Hz,Хард диск30G/лаптопски , Видео карта 64М/B,Ram 768М/B, Bтори акумулатор и UPS. Принтер Canon PIXMA TS305 на батерии . Хладилник на 12В. Соларен панел 3А/h.
Коментар
-
pencho75 написа: Преглед на мнениетоБлагодатя колега за инфото, но щом са изгорели предпазителите отново ще изгорят, ако ги сменя трябва да се открие проблема.
Успех с търсенето на проблема, само да не запалиш цялата кола.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар