Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейтe, нуждая се от помощ за Фиат Мареа 1.8 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейтe, нуждая се от помощ за Фиат Мареа 1.8 16V

От скоро (месец) съм собственик на Фиат Мареа 1.8 16V ELX Седан. Преди наяколко дни забелязах, че на таблото, където показва кои врати са отворени светят само лампичките за предните врати и багажника, но не и за задните. Също така при отворени предни врати светва и плафона в салона, а при отворени задни не.Ако някой има идея това от модела ли е или е проблем, моля да помага.Благодаря предварително.
    FIAT Marea 1.8 16V ELX

Хм, поразгледай за ключета (не че за съм гледал де). И аз съм с ELX, ама при мен светят и задните, а също и плафоните (имам и над задната седалка)...
    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

А къде по-точно се намират тези "ключета"? Защото оглеждах по вратите и нищо не видях.
      FIAT Marea 1.8 16V ELX

Коментар

Във самите механизми за затваряне се намират.Не са като на Соц.возилата и някой други бутони по купето които се задействат от вратите.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
        X