Предложете ми хубав и евтин вариянт за предни колони във вратие за пунто мк1 5 врати.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колони фиат пунто мк1
Collapse
X
-
Re: Колони фиат пунто мк1
sevisevi16 написа:Предложете ми хубав и евтин вариянт за предни колони във вратие за пунто мк1 5 врати.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
-
Значи...За тези пари само Тъндър или всякакви такива китайци...Размерът не съм сигурен ,но мисля ,че е 17см... Иначе има и хубави Пайниъри за около 50-на лева и разликата с Тъндъра не е малка в качество и свирене...Ако искаш качествено ,отиваш на 100-на лева...Там вече има JBL ,Hertz ,Pioneer и още доста добри марки... За модели няма да ти казвам ,защото смятам че няма нужда...Може да погледнеш и моделите на JVC...Също не са скъпи ,но и не свирят чааааак толкова зле за парите си...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Re: Колони фиат пунто мк1
sevisevi16 написа:Предложете ми хубав и евтин вариянт за предни колони във вратие за пунто мк1 5 врати.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
sevisevi16 написа:Добре колеги, благодаря ще разгледам сега съм се ореантирал към пионерчето и jvc за колони във вратите, а можете да ми предложите и за високи тоест тези дето са във таблото едната ми е на място, но другата липсва...:D>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:sevisevi16 написа:Добре колеги, благодаря ще разгледам сега съм се ореантирал към пионерчето и jvc за колони във вратите, а можете да ми предложите и за високи тоест тези дето са във таблото едната ми е на място, но другата липсва...:D
Коментар
-
Напълно съм съгласен, че компонентна система е по-доброто решение, ама човекът търси високоговорители за 20-30 лева... Най-близко до този бюджет с прилична свирня е тази далавера:http://caraudio.bg/product/506/mac-a...bil-165-f.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар