здравейте,проблема е че като запаля сутрин,оборотите скачат до 3000,прави го само на бензин,и стъпковото реагира като че ли през нощта е бил изключен акумулатора,(самонастройва се),мисля че нещо ми бърка токовете и тва ще е от аматьора който е слагал алармата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
обороти пунто 1
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Re: обороти пунто 1
stambata1982 написа:здравейте,проблема е че като запаля сутрин,оборотите скачат до 3000,прави го само на бензин,и стъпковото реагира като че ли през нощта е бил изключен акумулатора,(самонастройва се),мисля че нещо ми бърка токовете и тва ще е от аматьора който е слагал алармата>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
stambata1982
точно,от това е ,след като съм карал на гас,и като паля на бензин сигурно затова се самонастройва моторчето
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Това като е караш само на бензин или преди това си е карал на газ и така прави Понякога от газовата гасят захранването на ECU да не трупа грешки .Имаш ли емулатор на сондата и дюзите/а>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Това като не е на контакт само се гаси + та ако има грешки от газовата се трият -тези временните от сондата напримерА като палиш всичко си е наред>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар