Здравейте колеги. В тези горещини случаайно ми хрумна идея ,но ще са ми необходими ващите знания.Намислил съм да сложа 3 диодни крушки някъдепо таблото на видно място и когато турбото изключвада кажем на 4000 рмп да сменям предавка.Проблемът е ,че не знам по-какъв начин да го направя...Идей???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диоди за обороти/rmp ?
Collapse
X
-
Re: Диоди за обороти/rmp ?
Ceci92 написа:Здравейте колеги. В тези горещини случаайно ми хрумна идея ,но ще са ми необходими ващите знания.Намислил съм да сложа 3 диодни крушки някъдепо таблото на видно място и когато турбото изключвада кажем на 4000 рмп да сменям предавка.Проблемът е ,че не знам по-какъв начин да го направя...Идей???04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
-
Ceci92 написа:Здравейте колеги. В тези горещини случаайно ми хрумна идея ,но ще са ми необходими ващите знания.Намислил съм да сложа 3 диодни крушки някъдепо таблото на видно място и когато турбото изключвада кажем на 4000 рмп да сменям предавка.Проблемът е ,че не знам по-какъв начин да го направя...Идей???FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Flow написа:Ceci92 написа:Здравейте колеги. В тези горещини случаайно ми хрумна идея ,но ще са ми необходими ващите знания.Намислил съм да сложа 3 диодни крушки някъдепо таблото на видно място и когато турбото изключвада кажем на 4000 рмп да сменям предавка.Проблемът е ,че не знам по-какъв начин да го направя...Идей???>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар