Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Диоди за обороти/rmp ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Диоди за обороти/rmp ?

Здравейте колеги. В тези горещини случаайно ми хрумна идея ,но ще са ми необходими ващите знания.Намислил съм да сложа 3 диодни крушки някъдепо таблото на видно място и когато турбото изключвада кажем на 4000 рмп да сменям предавка.Проблемът е ,че не знам по-какъв начин да го направя...Идей???
    Punto Mk2 2001 JTD 130hp... просто Пунти :!

Re: Диоди за обороти/rmp ?

Ceci92 написа:
    Здравейте колеги. В тези горещини случаайно ми хрумна идея ,но ще са ми необходими ващите знания.Намислил съм да сложа 3 диодни крушки някъдепо таблото на видно място и когато турбото изключвада кажем на 4000 рмп да сменям предавка.Проблемът е ,че не знам по-какъв начин да го направя...Идей???
    Първо си оправи правописа! Не те ли е срам да си на 24 години и да пишеш така ?
    04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Ceci92 написа:
      Турбото изключва ли
      FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Flow написа:
        Ceci92 написа:
        Турбото изключва ли
        :D Сложи си бустметър ... Механичен е. Идеята ти може да се осъществи с дигитален бустметър , не виждам смисъл обаче. Има и. Електронни бустметри на които само датчика е аналогов и от датчика тръгва жичка към уреда с променливо съпротивления спрямо Буста ( по лесно с еинсталират ) не че обикновения ще е по трудно просто се прекарва едно маркучле до уреда
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
        X