Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Типо -бушон за моторчето на задната чистачка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Типо -бушон за моторчето на задната чистачка

Привет на всички !Ако някой е наясно моля да помогне Проблема е следнияКакто си работеше задната чистачка изведнъж спря . Преди това от ден два като че ли се "позамисляше " от време на време -в смисъл че нещо забавяше хода Тъкмо си мислех през почивните дни да сваля моторчето и да пръсна оста със спрей но....Гледах снопа кабели който са на задната врата и бушоните но не открих нищо видимо Някой знае ли кой точно е бушона на моторчето и има ли други консуматори към него и как да тествам моторчето дали е здраво ?Благодаря !Живи здрави и винаги на път!
    Fiat Tipo 1.4 i.e.DGT
    160A1.046

Ще трябва да си погледнеш четките на моторчето на чистачката, щом е забавяла. Също и конекторите. Аз поне не знам дали има бушон. Ако има, ще е при другите бушони.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

труги консуматори към бушона няма,най вероятно ти е спекла оста

Коментар

Прав е Pugsi,запекъл е.Но оправяне има.
        Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

А как точно се оправя ?Опитах с пръскане на оста с WD 40 но резултат няма .
          Fiat Tipo 1.4 i.e.DGT
          160A1.046

Коментар

трябва да го свалиш разглобиш,изчистиш и раздвижиш

Коментар

Ами моето така запече един ден от нищо (дори не си бях пускал чистачката поне 10-тина дни) и хубаво че имах пожарогасител......направо си се запали отзад капака....после разглобих и се оказа че самото моторче е запекло вътре и е започнала да се топи телта на ротора......така и не изгоря никой предпазител на ел.таблото.
              Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Working...
              X