Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Панел за озвучение Фиат Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Панел за озвучение Фиат Стило

Здравейте. От известно време имам стило (1.9 дизел, 2005).Купих си ето този панел http://tpetrov.com/search.php?prod=%...+FIAT+STILO+02Само че той се закача с 2 види (които дори не са в средата), а "слота" на колата е с 4. И по тази причина каквите и гумички да подпъхвам където и да е, това нещо се клати и трака.Мина ми през акъла да си пробия още 2 дупки, но капака на панела (който е с щифтове) също трака. Освен това се оказа, че новия плейър (стандартен) не влиза в дупката на панела и трябваше да го изрежа леко (а панела се води за стандартно радио). И отделно, че при последното вадене 1 щифт се счупи. Накратко - китайски боклук.Та въпросът ми е следния. Можете ли да ми дадете предложения как мога да слушам музика от флашка? Не ме бърка дали ще си купя нов панел (Нещо по-читаво от гореспоменатия) или с някаква "джаджа" към оригиналния панел. Бъкел не разбирам от електроника и озвучения, така че ми трябва идея/обяснение като за индианец или да ме насочите към човек около Русе или Разград, който да знае какво прави.Благодаря предварително.Поздрави, Владо!

Виж в сайта на Авал... Моят го купих от там и съм доволен... И между другото се слага сидито и тогава горната част... Иначе наистина не влиза...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
      Виж в сайта на Авал... Моят го купих от там и съм доволен... И между другото се слага сидито и тогава горната част... Иначе наистина не влиза...
      Тоя панел от Авал с 4 дупки ли е или с 2? Защото ако е с 2 ще е все същата работа.Пък относно подредбата на панела със CD-то... Ем кой да гледа? Доверих се на селски "баш майстор" и ей го на...

Коментар

Working...
      X