Здравейте. От известно време имам стило (1.9 дизел, 2005).Купих си ето този панел http://tpetrov.com/search.php?prod=%...+FIAT+STILO+02Само че той се закача с 2 види (които дори не са в средата), а "слота" на колата е с 4. И по тази причина каквите и гумички да подпъхвам където и да е, това нещо се клати и трака.Мина ми през акъла да си пробия още 2 дупки, но капака на панела (който е с щифтове) също трака. Освен това се оказа, че новия плейър (стандартен) не влиза в дупката на панела и трябваше да го изрежа леко (а панела се води за стандартно радио). И отделно, че при последното вадене 1 щифт се счупи. Накратко - китайски боклук.Та въпросът ми е следния. Можете ли да ми дадете предложения как мога да слушам музика от флашка? Не ме бърка дали ще си купя нов панел (Нещо по-читаво от гореспоменатия) или с някаква "джаджа" към оригиналния панел. Бъкел не разбирам от електроника и озвучения, така че ми трябва идея/обяснение като за индианец или да ме насочите към човек около Русе или Разград, който да знае какво прави.Благодаря предварително.Поздрави, Владо!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Панел за озвучение Фиат Стило
Collapse
X
-
Виж в сайта на Авал... Моят го купих от там и съм доволен... И между другото се слага сидито и тогава горната част... Иначе наистина не влиза...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
-
Predatorsi написа:Виж в сайта на Авал... Моят го купих от там и съм доволен... И между другото се слага сидито и тогава горната част... Иначе наистина не влиза...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар