Здравейте, днес сутринта при опит за отваряне на колата нямаше ток дори звука на алармата й беше слаб и не светнаха мигачите , отворих едната врата с ключа и при опит за палене не светна километража нама грам ток, плафоните леко светеха Свалих акумулатора и го замерих показва 12,5 волта сега го зареждам от какво може да е проблема ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с тока!
Collapse
X
-
ivan_pop написа:Провери налягането на задна лява гума?Fiat Brava 1.2 16V 80 к.с 2001г.
Коментар
-
На мен вече в продължение на три месеца ми прави колата два пъти този номер като първия път се вързах за АБ но излезе алармата.Та сега си имам още един работещ АБ но трудно ще хванеш алармата защото със свалянето и слагане на друг АБ се оправя и следващия път ще е когато не очакваш това на мен се случи алармата е Сатурн 6мTSOLOV
Коментар
-
tsolov написа:На мен вече в продължение на три месеца ми прави колата два пъти този номер като първия път се вързах за АБ но излезе алармата.Та сега си имам още един работещ АБ но трудно ще хванеш алармата защото със свалянето и слагане на друг АБ се оправя и следващия път ще е когато не очакваш това на мен се случи алармата е Сатурн 6мFiat Brava 1.2 16V 80 к.с 2001г.
Коментар
-
Щом си проверил АБ и има мъртва клетка от него е аз се доверих на приятел и си купих нова АБ и след две седмици пак същото като при теб два дни не бях я палил и грам ток . Сега вече два месеца съм без нея изключих я и проблем няма дадох стария АБ на зет ми той докато си купи нова АБ стария АБ работи един месец без отказно при него . За алармата ми даде съвет човека който ми я постави че правили такива номера след 3-4 год работа и как случиш моята е отворих една платка с един чип това е не се ремонтира .Другото е проверка за отечка аз при първия път правих но след слагане на новия АБ и нищо няма майстора по алармите каза това трудно се хваща елетроника няма механично залепнал контактор и т.нTSOLOV
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар