Здравейте,имам проблем с таблото на фиат стилопочти постоянно ми се изключва таблото - всички лампи започват да светят, а стрелките "падат долу"и не работят, нито километраж, нито нищо. А как се кара без да знаеш с колко км/ч движиш? (особено жена) Опитвам се да се ориентирам по останалите шофьори, но не е решение. Няколко пъти уж беше на сервиз - но нищо до момента. Временно е и после пак отначало. Единственото решение за сега е, че когато натисна клаксона се оправя и таблото заработва, а лампичките изгасят. Но и това не мисля, че е решение, в трафика да си свиркаш наред.......Някакви идеи или да ми препоръчате някой който би отстранил проблема? Благодаря Ви много предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с табло на Стило
Collapse
X
-
проблем с таблото
Здравейте и аз имам същия проблем с тази разлика че хидравликата ми я няма никалва спирачките също. Поговорих си с познати и те ми казаха че всичко по електрониката е на 1 шина и е свързано последователно 1 да даде дефект и всичко се прецаква. Ако може някой да каже от къде да се почне за да оправя колицата
Коментар
-
colega написа: Преглед на мнениетоСменете кварца на 8 MHz който е вътре в таблото и вероятно ще се оправи, на таблото няма какво да му изгори .Тактовата честота е проблем в повечето случай или лоши спойки на двете букси към платката .Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар