Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ел стъкла и огледала Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с ел стъкла и огледала Стило

Здравейте колеги преди 2 дни купих на жена ми фиат стило 2002 година дизел 1.9jtd 115 коня. Интересува ме имам странен проблем с ел стъклата. От шофьорския панел функционира само пасажерското стъкло и лявото огледало. Дясното огледало не реагира както и шофьорското стъкло с много пъти натискане на копчето се сработи 2-3 пъти само. Свалих панела чистих го и пак не работи. Взех от друг колега и пак същите копчета не функционират. Като подам директно ток от акумулатора на машинката стъклото се движи нормално. Как мислите да реша проблема. Дайте и мнения отностно ДВГ-то от колеги с този мотор как се държи и дали е добър. Как се обслужва , моля за цени и части. Масло , филтри и ремъци като за начало. Благодаря на отзовалите се!

Извади буксата която свързва вратата с колата и напръскай с контактен спрей. А относно двигателя....най добрия избор си направил.