Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мигане на лампата на маслото на Крома 2007

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мигане на лампата на маслото на Крома 2007

Колеги, от известно време като запаля за около 10сек. ми премигва лампата на маслото и изписва Change engine oil. Като проверих сервизните километри ми показваше 2600км и мигаха. След това ходих при майстора и ги занолихме и сега показва 30000км, но пак ми мига лампата и изписва съшото. Маслото съм го сменял преди 4000км и съм сложил Selenia 5/30 WR. Нивото си е нормално, малко над средата на щеката. Научих и за друг колега със същия проблем от моя майстор, но така и не са го оправили. Ако някой има някакви идеи да казва.
    FIAT Croma 1.9Mjet 194Hp

Занулил си сервизния интервал. Трябва да нулираш също датчика на маслото.
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Занулил си сервизния интервал в таблото. Има още един, който се намира в ЕКУ-то за управление на двигателя. Трябва и него да занулиш и ще си решиш "проблема".
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Мерси колеги, ще видя тия дни, да отида до майстора’ и да видим какво ще ваправим. Айде ще пиша като има решение.
        FIAT Croma 1.9Mjet 194Hp

Коментар

Благодарение на колегата BO проблемът е решен. Мерси много на хората които ми помогнаха.
          FIAT Croma 1.9Mjet 194Hp

Коментар

Като стана въпрос за сервизните интервали,при даване на контакт изписва ли ви километри до смяна.При мен няма никаква индикация за оставащия интервал.
            Fiat Croma 1.9 JTD 16V auto

Коментар

nimbari написа:
              Като стана въпрос за сервизните интервали,при даване на контакт изписва ли ви километри до смяна.При мен няма никаква индикация за оставащия интервал.
              Това да не е Пежо Не, не изписва никъде нищо.При мен изписва на екрана на навигацията, като дойде време за смяна, но аз сам си го настройвам като съобщение.Иначе по някаква причина в менюто, където трябва да се вижда колко остава до смяната, седят само чертички "- - - - -" и не се променят, без значение, че с лаптопа занулявам интервала. Може да е проблем само при мен.Ако си без навигация- нямам идея къде може да се види оставащия интервал - освен да си поиграеш с бутона MENU, друго не виждам?

Коментар

Ясно... един колега сподели,че съобщение се появява когато наближи времето за смяна,а иначе не е само при пежо на контакт да се изписват километрите до сервиз .
                Fiat Croma 1.9 JTD 16V auto

Коментар

Working...
                X