Колеги, от известно време като запаля за около 10сек. ми премигва лампата на маслото и изписва Change engine oil. Като проверих сервизните километри ми показваше 2600км и мигаха. След това ходих при майстора и ги занолихме и сега показва 30000км, но пак ми мига лампата и изписва съшото. Маслото съм го сменял преди 4000км и съм сложил Selenia 5/30 WR. Нивото си е нормално, малко над средата на щеката. Научих и за друг колега със същия проблем от моя майстор, но така и не са го оправили. Ако някой има някакви идеи да казва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мигане на лампата на маслото на Крома 2007
Collapse
X
-
nimbari написа:Като стана въпрос за сервизните интервали,при даване на контакт изписва ли ви километри до смяна.При мен няма никаква индикация за оставащия интервал.Не, не изписва никъде нищо.При мен изписва на екрана на навигацията, като дойде време за смяна, но аз сам си го настройвам като съобщение.Иначе по някаква причина в менюто, където трябва да се вижда колко остава до смяната, седят само чертички "- - - - -" и не се променят, без значение, че с лаптопа занулявам интервала. Може да е проблем само при мен.Ако си без навигация- нямам идея къде може да се види оставащия интервал - освен да си поиграеш с бутона MENU, друго не виждам?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар