Здравейте, колеги!Днес сутринта при палене на колата след 2-3 минути усетих силна миризма на изгорял кабел и дим, излизащ под радиото(оригинално на стило 2002 1,9 JTD). При повторно палене димът изчезна и забелязах, че радиото не работи. След което изминах 200 км, при които нямаше дим, само веднъж се усети пак миризма на изгоряло и мястото под радиото леко беше загряло. Казаха ми, че най-вероятно е изгорял предпазител. Днес ми предстоят 400 км път към София, където естествено ще я види майстор.Въпросът ми е има ли огромна вероятност да лумне някой пожар докато пътувам... Логиката ми говори,че щом 200 кмл удържа може и с още 400 да се справи,нооо.... знае ли човек...Ще се радвам да споделите мнение и то бързо, към 10ч сутринта потеглям.....Благодаря предварително. P.S. И не "бутам детска количка", а не знам от къде се редактира тази информация.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с радиото
Collapse
X
-
Аз бих извадил радиото и бих огледал и обезопасил кабелите преди да тръгна. Щом е миришело на изгоряло и е излизал пушек - НЕ Е предпазител (а и те не са там), а е окъсен кабел. Което може да ти навлече големи неприятности. Това, че си минал 200 км нищо не значи, може при следващото друсане пак да се окъси и пак да запуши и/или да се запали.В краен случай дръж пожарогасител под ръка, както казва колегата.
Коментар
-
ИЗГОРЯЛО РАДИО
Ggg7 написа:Колеги, проблема е открит- изгорьло радио. Така че, сега търся да си купя. Не знам какви ка вариантите, но хредпочитам да е с флашка. Лошото е, че отвора не е е за такива радиа и не знам как се процедира, за да се скрие дупката....Стило 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар