Колеги, препоръчайте ми някакви говорители за вратите на Бравата. Трябва да 5"х7". Приемам предложения от всякакъв вид. Замислям се и за двукомпонентна система. Не знам обаче кое е по-добър вариант, да купя двукомпонентна система или да взема само говорители и след това да им сложа филтри. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Говорители във вратите на Брава
Collapse
X
-
Re: Говорители във вратите на Брава
yo_brava написа:Колеги, препоръчайте ми някакви говорители за вратите на Бравата. Трябва да 5"х7". Приемам предложения от всякакъв вид. Замислям се и за двукомпонентна система. Не знам обаче кое е по-добър вариант, да купя двукомпонентна система или да взема само говорители и след това да им сложа филтри. Благодаря предварително!Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
-
Ако имаш мерак и желание, бих те посъветвал да направиш отворите кръгли. Поставяш едни преходни фланци за да изнесеш малко напред самия говорител и слагаш 165мм. говорители. Това ако ще слагаш компонентна система, особено пък ако ще е с усилвател. Естествено тя си върви с нужните филтри а високите/пищялките те са си горе в таблото.p.s. поне аз така съм си направил кочинката, след като експериментирах преди това с два различни модела елипси 5х7 на Hertz.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Някъде по темите, май съм писал в подробности кое как, колкото до решетката на кората няма проблем. Ето една снимка от профилния ми гараж: http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=8182Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар