Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Говорители във вратите на Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Говорители във вратите на Брава

Колеги, препоръчайте ми някакви говорители за вратите на Бравата. Трябва да 5"х7". Приемам предложения от всякакъв вид. Замислям се и за двукомпонентна система. Не знам обаче кое е по-добър вариант, да купя двукомпонентна система или да взема само говорители и след това да им сложа филтри. Благодаря предварително!

Re: Говорители във вратите на Брава

yo_brava написа:
    Колеги, препоръчайте ми някакви говорители за вратите на Бравата. Трябва да 5"х7". Приемам предложения от всякакъв вид. Замислям се и за двукомпонентна система. Не знам обаче кое е по-добър вариант, да купя двукомпонентна система или да взема само говорители и след това да им сложа филтри. Благодаря предварително!
    има една тема във форума за компонентна система във вратите, има и снимки. потърси в Гугъл говорители във вратите Фиат и ще я видиш.
    Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
    Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
    Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Да, аз съм я чел. Просто писах тук за евентуални предложения. И също ме интересува ако искам с усилвател да ги вържа нужно ли е да е двукомпонентна система?

Коментар

Ако имаш мерак и желание, бих те посъветвал да направиш отворите кръгли. Поставяш едни преходни фланци за да изнесеш малко напред самия говорител и слагаш 165мм. говорители. Това ако ще слагаш компонентна система, особено пък ако ще е с усилвател. Естествено тя си върви с нужните филтри а високите/пищялките те са си горе в таблото.p.s. поне аз така съм си направил кочинката, след като експериментирах преди това с два различни модела елипси 5х7 на Hertz.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Това ми се струва доста добра идея. Само ако можеш да ми дадеш малко повече инфо как дс я сътворя тази интервенция? А няма ли да е проблем, че решетката на кората ще е по-малка от говорителя?

Коментар

Някъде по темите, май съм писал в подробности кое как, колкото до решетката на кората няма проблем. Ето една снимка от профилния ми гараж: http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=8182
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Супер е. А изолацията с какво я прави?

Коментар

Working...
              X