Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

+ на предни колони на темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

+ на предни колони на темпра

Здравейте,някой може ли да ми каже как да проверя (намеря) плюса на предните колони на темпрата без да ги свалям

Re: + на предни колони на темпра

trifonare написа:
    Здравейте,някой може ли да ми каже как да проверя (намеря) плюса на предните колони на темпрата без да ги свалям
    С батерия от 4,5 или 9 волта.Сваляш капачката над високоговорителите така че да виждаш мембраните.Свърваш кабелите на високоговорителите към батерията и гледаш мембраната.Ако изкочи напред - кабела свързан към + на батерията е и + на говорителя.Ако хлътне навътре - значи е обратно Но да знаеш че се занимаваш с глупости - качествата да тези говорители са толкова отвратителни, че и да ги вържеш обратно никой няма да забележи
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

благодаря за информацията имам и едни pioneer TS-A1677, ако стават като размер може и тях да сложа. не зная колко са добри, но мога да опитам

Коментар

trifonare написа:
        благодаря за информацията имам и едни pioneer TS-A1677, ако стават като размер може и тях да сложа. не зная колко са добри, но мога да опитам
        Поредполагам че каквото и да сложиш, няма как да са по-зле от оргиналните Добрата новина е че размера е стандартен и се намират подходящи високоговорители.Моите не съм ги заменял, само че от там се чува само вокал. За да чувам музика все пак, монтирах твърда задна кора отзад вместо щората и високоговорители на нея.На тази снимка се вижда малко от кората.Иначе няма спасение, няма и грам инженерна мисъл в насока "озвучаване" за тая кола

Коментар

ще помисля и аз в тази насока, взел съм и две елопси малки за отзад и сега се чуда кои да сложа. мисля да ги монтирам на оригиналните места. по принцип не търся ко0й знае какво звучени. колата якарам основно в софия и нямам много време за слушане.

Коментар

В багажното, на пластмасите върху които се плъзга щората (при мен там седи кората), има предвидени отвори за закрепване за още два говорителя.Просто не са издупчени тъй като не са монтирани озвучителни тела. Ако ги свалиш и погледнеш отдолу ще ги видиш.Проблема е че от такъв малък размер какъвто са предвидили просто е невъзможно да се извади добър комплексен звук...За бас особено трябва обем. Като начало :D Аз също не съм особен маниак на тема саунд в колата, обаче фабрично монтираните тела наистина не стават за нищо.Затова ти казвам че да търсиш полярност в този случай е просто нелепоКората отзад също се оказа че не е много добро решение - високоговорителите са тежки, особено басите и скапаната пластмаса взе да скърца.Като музиката свири не е проблем, обаче иначе е зверски дразнещо. И не успях да се преборя с това, какво ли не подлагах, къде ли не подлагах... Скърцат си. Като сваля цялата кора с телата няма проблем. Ама няма и саунд. Изобщо предадох се на това положение.Просто гледам да не си забравам панела

Коментар

Working...
            X