Здравейте колеги,днес се появи странен проблем с колата ми, Фиат Купе 1.8 1997г.Врътнах ключ за да изгася колата и го извадих, колата не се изгаси, и продължи да работи.След няколко секунди на чудене от моя страна забелязах, че не съм изключил фаровете на колата, след като ги изключих колата изгасна.Направих си няколко опита, тъй като до сега никога не е правила този проблем, но положението беше същото. Въртиш да я изгасиш, вадиш ключа, но докато не изгасиш фаровете колата тя продължава да работи.Моля ако има колеги сблъсквали се с подобни проблеми да помогнат с идеи.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe не гасне без спрени фарове
Collapse
X
-
Здравейте колеги,Както в много от случаите... за проблемите на автомобилите са виновни собствениците ИМ, с тяхната немърливост и липса на внимание.В този случай, аз сам съм си причинил проблема, който бе доста комичен.Сложил съм крушка с една жичка (за задна светлина) на стоп светлина и габарит...Добре, че не се стигна до излагане в някой сервиз... На същия ден смених крушката, но съм взел от багажника грешния комплект, тъй като съм запасен с почти всички видове крушки по колата.Поздрави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар