Колеги стрелката ми , която показва температурата спря да отчита . Тази снимка я взех от форума и е на някой колега , но я показвам за да е нагледно . Питането ми е , може ли някой да ми каже , а още по - добре ще е да ми покаже нагледно със снимка ( ако има разбирасе ) , къде се намира тоя датчик за да го измеря . Четох форума , някой казват на термостата , около термостата , други казват на главата , трети до щеката за масло до 4-тата свещ , четвърти около изпускателните тръби и аз се обърках . Искам да зная къде е за да го откача и замеря и съответно да го сменя , ако е от него . Също мисля да откача и таблото да прегледам пътеките от куплунга , но все пак ме съмнява за датчик . Колата е пунто 94 1.1 SX . Благодаря ви !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик на температурата
Collapse
X
-
кола
Там не е ли датчика за детонации поне на 12 е там или на 1.1 не е като 1.2 Ето това със зелената букса http://www.fiatforum.com/gallery/data/500/SAM_0389.jpg
Коментар
-
Колега kluchar , благодаря , че си сложил и снимка , това ме улеснява , но сигурен ли си , че това е като на моето пунто , защото на мен свещите ми не са там , а са от другата страна , над щеката за масло , а това , което казва колегата gal76 , да имам такъв кабел точно до свещта , над щеката за масло обвит в червен , гумен накрайник ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар