Здравейте колеги,от скоро съм горд собственик на Фиат Стило 1.9 Мултиджет 2006г. След обслужването (не че обвинявам момчетата) имам следния проблем: Когато натисна ръчката на чистачките да пръска върху предното стъкло, пръскачките пръскат, но се включва задната чистачка. Ако пръскам задното стъкло се включват предните чистачки. Случвало ли се е на някой? Решение? Благодаря ви!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разменени пръскачки на чистачките
Collapse
X
-
evgeni85 написа:Ако правилно съм разбрал пръска отзаде чисти отпреде и обратното. Под предна пасажерска гума е Казанчето. Махаш гумата подкалника и ще го видиш. Сменяш местата на шлауфките. А ако е Ел проблем имаш разменени пинове някъде. Вътре по табло бърникали ли са?
Коментар
-
Re: Разменени пръскачки на чистачките
MladenskiBo2015 написа:Здравейте колеги,от скоро съм горд собственик на Фиат Стило 1.9 Мултиджет 2006г. След обслужването (не че обвинявам момчетата) имам следния проблем: Когато натисна ръчката на чистачките да пръска върху предното стъкло, пръскачките пръскат, но се включва задната чистачка. Ако пръскам задното стъкло се включват предните чистачки. Случвало ли се е на някой? Решение? Благодаря ви!FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар