Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разменени пръскачки на чистачките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разменени пръскачки на чистачките

Здравейте колеги,от скоро съм горд собственик на Фиат Стило 1.9 Мултиджет 2006г. След обслужването (не че обвинявам момчетата) имам следния проблем: Когато натисна ръчката на чистачките да пръска върху предното стъкло, пръскачките пръскат, но се включва задната чистачка. Ако пръскам задното стъкло се включват предните чистачки. Случвало ли се е на някой? Решение? Благодаря ви!

Ако правилно съм разбрал пръска отзаде чисти отпреде и обратното. Под предна пасажерска гума е Казанчето. Махаш гумата подкалника и ще го видиш. Сменяш местата на шлауфките. А ако е Ел проблем имаш разменени пинове някъде. Вътре по табло бърникали ли са?
    Powered by Emzo

Коментар

evgeni85 написа:
      Ако правилно съм разбрал пръска отзаде чисти отпреде и обратното. Под предна пасажерска гума е Казанчето. Махаш гумата подкалника и ще го видиш. Сменяш местата на шлауфките. А ако е Ел проблем имаш разменени пинове някъде. Вътре по табло бърникали ли са?
      Благодаря колега - ще видя какво ще се получи...

Коментар

Re: Разменени пръскачки на чистачките

MladenskiBo2015 написа:
        Здравейте колеги,от скоро съм горд собственик на Фиат Стило 1.9 Мултиджет 2006г. След обслужването (не че обвинявам момчетата) имам следния проблем: Когато натисна ръчката на чистачките да пръска върху предното стъкло, пръскачките пръскат, но се включва задната чистачка. Ако пръскам задното стъкло се включват предните чистачки. Случвало ли се е на някой? Решение? Благодаря ви!
        Като пръскаш на предните, значи ли че дърпаш лостчето към теб, а за задната буташ лостчето напред? Щото има значение за решаването на проблема.
        FIAT BRAVO II 1.4 GPL
        FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
        FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
        FIAT UNO 1.5

Коментар

Working...
        X