Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Диагностичен кабел Фиат Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Диагностичен кабел Фиат Стило

Здравейте,препоръчайте ми от къде мога да си купя диагностичен кабел, имам вече един ELM 327, но явно не е от читавите, защото има модули, с които не мога да се свържа.Купих си го предимно за да мога да си оправям сервизния период, но точно това не мога да направя в момента.Мерси предвариелно.

Търси син Ваг Ком кабел с превключвател между пиновете и ще свършиш работа.
    Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
    Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
    Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

А той ще работи ли с Multiecuscan, защото имам платена версия.Гледам в сайта на MES,че за моята кола VAG COM не се поддържа...АА сега виждам,че го пише VAGKKL !

Коментар

Всички модули ли отваря ?

Коментар

Да
          Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
          Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
          Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

victor4o гледам си от Русе, ако искаш мога следващата седмица да си взема кабела и може да пробваме, преди да си купиш.http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1wq.ZJ...GCOM.jpgето такъв е моя и има превключвател за ABS, Airbar и не знам още какво
            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Да , супер.Че няма смисъл да купувам ако не работят всички модули - реално аз купих ЕЛМ-а за да си оправям сервизния интервал, но точно това не става..явно кабела е ментак.

Коментар

victor4o написа:
                Да , супер.Че няма смисъл да купувам ако не работят всички модули - реално аз купих ЕЛМ-а за да си оправям сервизния интервал, но точно това не става..явно кабела е ментак.
                Аз този номер със сервизния интервал не знам как става, имам MultiecuScan ако от там се прави, ако не софтуера от теб
                Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Аз си закупих този кабел http://olx.bg/ad/obd-ii-interfeys-za...tml#83ff2372d8 на Доблото с мултискан се конектва със всички режими пробвах с ваг ком кабел с него чете само двигателя. Относно сервизния период не мога да го променям пише че имало 9 сервизни карти от пускане на автомобила и след изчерпването им сервизната спира да работи. Ако имаш път към Плевен мога да ти услужа с кабела.
                  Обичам си работата.

Коментар

Моят кабел е същия, но не отваря всички модули, там е проблема.Е ако не може да се променя сервизния интервал след 9-те сервизни карти е тъпо....

Коментар

ELM-а чете всичко без АБС-а.За да чете обаче, нещо различно от моторното еку, трябва да се разпои резистора между КАН линиите.Всичко това е дискутирано, ползвайте търсачката за повече инфо.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ех тая търсачка..Пропуснах да спомена,че и това с резистора съм го направил, няма обаче резултат Тази тема незнам дали тук е дискутирана, но аз четох по въпроса в сайта на multiecuscan.

Коментар

Working...
                        X