Колеги, вчера си купих кабели и свалих МЕС. Закачих едно Стило за проба и се свързах, но после на Бравата и Мареата (които са 1.6 16v) не се свърза. Иска платена версия. Има ли някъде ригистрирана безплатна, която да става за този мотор? Някак 50 евро много ми се виждат за кей кода. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с MultiECUScan
Collapse
X
-
Здравейте, Взех си кабел заедно с 3-пиновия преходник, но не успявам да се вържа с ECU-то. Опитах с Multiecuscan, Fiatecuscan, AlfaOBD безуспешно. Колата е Fiat Brava 1.6 16V 90кс. 1996г.. Открих че ECU-то е сменяно в момента е със сериен номер: IAW 1ABB.92 Някой може ли да ми каже към кой модел е и как да се вържа?
Коментар
-
Колеги, може ли да ми кажете тези стойности дали са в нормите? Колата работи неравномерно на празен ход.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
Re: Проблем с MultiECUScan
yo_brava написа:Колеги, вчера си купих кабели и свалих МЕС. Закачих едно Стило за проба и се свързах, но после на Бравата и Мареата (които са 1.6 16v) не се свърза. Иска платена версия. Има ли някъде ригистрирана безплатна, която да става за този мотор? Някак 50 евро много ми се виждат за кей кода. Благодаря предварително.Стило 1.6
Коментар
-
Re: Проблем с MultiECUScan
colega написа:yo_brava написа:Колеги, вчера си купих кабели и свалих МЕС. Закачих едно Стило за проба и се свързах, но после на Бравата и Мареата (които са 1.6 16v) не се свърза. Иска платена версия. Има ли някъде ригистрирана безплатна, която да става за този мотор? Някак 50 евро много ми се виждат за кей кода. Благодаря предварително.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
Аз съм със Стило 1.6, купих си кабел елм 327 v1.5a, но не мога да се свържа с екуто, драйверите съм ги инсталирал, в дивайс менаджера ми излиза ком5 порт-а, като съм включил кабела, без удивителни или проблеми, но като тръгна да се връзвам с колата, ми дава connection failed the operation has timed out. check your cable and serial port settings! и до там, намалях скоростта в settings на Мес, посочил съм му ком5 през usb elm 327, като дам тест дава пак the operation has timed out. Пробвах и с FES 3,6, пак без резултат. Някакви идеи?
Коментар
-
milenskia написа:Аз съм със Стило 1.6, купих си кабел елм 327 v1.5a, но не мога да се свържа с екуто, драйверите съм ги инсталирал, в дивайс менаджера ми излиза ком5 порт-а, като съм включил кабела, без удивителни или проблеми, но като тръгна да се връзвам с колата, ми дава connection failed the operation has timed out. check your cable and serial port settings! и до там, намалях скоростта в settings на Мес, посочил съм му ком5 през usb elm 327, като дам тест дава пак the operation has timed out. Пробвах и с FES 3,6, пак без резултат. Някакви идеи?FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT UNO 1.5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар