Здравейте колеги. Та ECU-то ми тотално умря. Закъснях с преместването и няма оправия. Искам да си купя ново самообучаващо се, но не намирам откъде мога да си поръчам такова. Та ако има някой наясно да подшушне откъде в България мога да си поръчам, ще бъда благодарен. Поздрави.Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ECU-то на Стилото умря, откъде да купя ново?
Collapse
X
-
Re: ECU
Tiok написа:Здравейте колеги. Та ECU-то ми тотално умря. Закъснях с преместването и няма оправия. Искам да си купя ново самообучаващо се, но не намирам откъде мога да си поръчам такова. Та ако има някой наясно да подшушне откъде в България мога да си поръчам, ще бъда благодарен. Поздрави.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
-
Re: ECU
Tiok написа:Здравейте колеги. Та ECU-то ми тотално умря. Закъснях с преместването и няма оправия. Искам да си купя ново самообучаващо се, но не намирам откъде мога да си поръчам такова. Та ако има някой наясно да подшушне откъде в България мога да си поръчам, ще бъда благодарен. Поздрави.Fiat Stilo 1.6 16v
Коментар
-
Ами да колеги взе да дава грешки ASR,Alternator failure,loose connection,engine failure. Взех че го отворих това ECU да видя що за звяр е, и забелязах че има разпоени пинове. Запоих ги, даже за всеки случай презапоих и другите. Преместих компютъра до акумулатора и един ден няма грешки. На другия същата работа пак грешки главно като загрее. Което ме навежда на мисълта че не само е имало пинове за презапояване ами и нещо друго покрай тях е изпечено. И затова си търся нов щото не знам кой е в състояние да подмени ако има изгорели елементи в ECU-то.Fiat Tipo 1.4ie 1993 EX
Fiat Stilo 1.6 16V 2003
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар