Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ECU-то на Стилото умря, откъде да купя ново?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ECU-то на Стилото умря, откъде да купя ново?

Здравейте колеги. Та ECU-то ми тотално умря. Закъснях с преместването и няма оправия. Искам да си купя ново самообучаващо се, но не намирам откъде мога да си поръчам такова. Та ако има някой наясно да подшушне откъде в България мога да си поръчам, ще бъда благодарен. Поздрави.Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Tipo 1.4ie 1993 EX
    Fiat Stilo 1.6 16V 2003

Re: ECU

Tiok написа:
    Здравейте колеги. Та ECU-то ми тотално умря. Закъснях с преместването и няма оправия. Искам да си купя ново самообучаващо се, но не намирам откъде мога да си поръчам такова. Та ако има някой наясно да подшушне откъде в България мога да си поръчам, ще бъда благодарен. Поздрави.
    Този фокус го правя без проблеми и без пари за EDC15C5.Предполагам, че твоето не е такова.Кажи ми модела на ЕКУ-то и ще проверя как става.
    04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Re: ECU

Tiok написа:
      Здравейте колеги. Та ECU-то ми тотално умря. Закъснях с преместването и няма оправия. Искам да си купя ново самообучаващо се, но не намирам откъде мога да си поръчам такова. Та ако има някой наясно да подшушне откъде в България мога да си поръчам, ще бъда благодарен. Поздрави.
      Колега дай малко повече информация, какви са симптомите преди това и какво се случва, когато екуто е сдало багажа, в смисъл грешки ли излизат постоянно или... ?
      Fiat Stilo 1.6 16v

Коментар

Ами да колеги взе да дава грешки ASR,Alternator failure,loose connection,engine failure. Взех че го отворих това ECU да видя що за звяр е, и забелязах че има разпоени пинове. Запоих ги, даже за всеки случай презапоих и другите. Преместих компютъра до акумулатора и един ден няма грешки. На другия същата работа пак грешки главно като загрее. Което ме навежда на мисълта че не само е имало пинове за презапояване ами и нещо друго покрай тях е изпечено. И затова си търся нов щото не знам кой е в състояние да подмени ако има изгорели елементи в ECU-то.
        Fiat Tipo 1.4ie 1993 EX
        Fiat Stilo 1.6 16V 2003

Коментар

Моят е преместен отдавна, но вади същите грешки почти всеки ден.Сега на мода е алтернатора, които при тръгване и подаване на газ, го извежда това съобщение...както и всички останали съобщения, които колегата е изброил...

Коментар

Колега, понеже и аз съм със същите симптоми, да те питам намери ли някакво решение на проблема ?

Коментар

Да ибей
              Fiat Tipo 1.4ie 1993 EX
              Fiat Stilo 1.6 16V 2003

Коментар

Нов ли ? Колко кинта ?

Коментар

Working...
                X