Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенон на Fiat Brava 1.8 GT 96 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ксенон на Fiat Brava 1.8 GT 96 г.

Вчера си купих на тънки пари фарове от Fiat Brava 1.9 от тези с лупите и френда ми каза, че можел да ми сложи ангелски очи и понеже много им се кефя, а на старите стандартните не можех да сложа се съгласих да се разберем за някой ден, но после друг приятел, който кара BMW E39 ми каза, че всички щели да ми се смеят, защото само BMW-тата били с ангелски очи т. ест. нямало да е правилно ... не разбрах защо.Та да попитам и тук какво ще кажете да слагам ли или наистина е неуместно?Прилагам снимка с фаровете.П.П. Препоръчайте ми някакъв ксенон от Aliexpressupload image freepicture upload
    Ако си пил СЛЕЗ,
    Искам да стигна ЖИВ!!!

Виждал съм такива фарове с "Ангелски очи" и наистина не ми харесва и е малко смешно. Сложи си само ксенон, бих ти препоръчал www.xenon.bg

Коментар

Тук при нас има един индивид с ангелски очи на браво... еми това е страшна цигания,найстина за Бмв са правени.
      Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
      Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
      Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Forza23 написа:
        Виждал съм такива фарове с "Ангелски очи" и наистина не ми харесва и е малко смешно.
        flippy89 написа:
        Тук при нас има един индивид с ангелски очи на браво... еми това е страшна цигания,найстина за Бмв са правени.
        Точно това неодобрение не мога да разбера от къде идва.Нали фаровете са с лупи и може да се сложат.Не разбирам защо да е смешно или пък цигания.Кажете ми защо мислите така и моля без отговори от сорта на "защото всички така казват" или "защото е така".Не робувам на хорското мнение и не искам да не правя (или правя) нещо само, защото повечето хора така били решили.Въпреки това обаче искам да чуя реални доводи.
        Ако си пил СЛЕЗ,
        Искам да стигна ЖИВ!!!

Коментар

Защото е смешно да се прекопира нещо което е запазено от някоя марка (БМВ),но и така се разваля визията на фиат, която е много хубава по изчистена и всякакви други интервенций биха и придали лош вид. Сложи си ксенон на късите и една броня от Мареа с широката дупка да видиш как се променя визията и в много по добра насока. Не те съдя, давам своето за мен обективно мнение,но на теб ако ти харесва слагай и да не ти пука.

Коментар

flippy89 написа:
            Защото е смешно да се прекопира нещо което е запазено от някоя марка (БМВ),но и така се разваля визията на фиат, която е много хубава по изчистена и всякакви други интервенций биха и придали лош вид. Сложи си ксенон на късите и една броня от Мареа с широката дупка да видиш как се променя визията и в много по добра насока. Не те съдя, давам своето за мен обективно мнение,но на теб ако ти харесва слагай и да не ти пука.
            FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=107379

Коментар

flippy89 написа:
                Сложи си ксенон на късите и една броня от Мареа с широката дупка да видиш как се променя визията и в много по добра насока. Не те съдя, давам своето за мен обективно мнение,но на теб ако ти харесва слагай и да не ти пука.
                За сега реших да не слагам.Не са евтини, но дори и да можех да си позволя като че ли се разубедих.Между другото защо ксенон само на късите?!Някои хора биха казали за да не ослепя някого, но нали все пак при насрещно движение караме само на къси така, че не виждам това какво ще пречи.Интересно ми е дори на фаровете за мъгла дали може и на тях да сложа?
                Ако си пил СЛЕЗ,
                Искам да стигна ЖИВ!!!

Коментар

Сложи първо на късите, виж за колко време светват на 100% и ще си отговориш за дългите. За халогените не е проблем, но трябва да са не повече от 3000К защото инъче в мъгла няма да видиш нищо.
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                    Сложи първо на късите, виж за колко време светват на 100% и ще си отговориш за дългите. За халогените не е проблем, но трябва да са не повече от 3000К защото инъче в мъгла няма да видиш нищо.
                    Защо да се гледат късите?Има ксенон,който е за дълги и изгрява за 2сек.макс.Скъпичък е,но си заслужава парите.
                    FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Така е, но да дадеш пари за ксенон колкото е половината кола малко не е оферта. А като сменяш крушки все едно че сменяш ангренаж Инъче за имането има. На нисан като моя но с фабричен ксенон една крушка е 100-120 лв. неоригинална......

Коментар

veselin10 написа:
                        фабричен ксенон една крушка е 100-120 лв. неоригинална......
                        Много съм далече от тая мисъл.Толкова пари не бих дал при положение, че има далеч по евтини.
                        Ако си пил СЛЕЗ,
                        Искам да стигна ЖИВ!!!

Коментар

Еми тези ксенони палят веднага. С компромис може да се получи кофти ситуация.

Коментар

На къси ксенон, на дългите Найтбрейкър ънлимитед и ще свети супер.

Коментар

flippy89 написа:
                              На къси ксенон, на дългите Найтбрейкър ънлимитед и ще свети супер.
                              Това вече е оферта за такива пари, но пък жълти ... не е ли си бяло ...
                              Ако си пил СЛЕЗ,
                              Искам да стигна ЖИВ!!!

Коментар

Working...
                              X