Вчера си купих на тънки пари фарове от Fiat Brava 1.9 от тези с лупите и френда ми каза, че можел да ми сложи ангелски очи и понеже много им се кефя, а на старите стандартните не можех да сложа се съгласих да се разберем за някой ден, но после друг приятел, който кара BMW E39 ми каза, че всички щели да ми се смеят, защото само BMW-тата били с ангелски очи т. ест. нямало да е правилно ... не разбрах защо.Та да попитам и тук какво ще кажете да слагам ли или наистина е неуместно?Прилагам снимка с фаровете.П.П. Препоръчайте ми някакъв ксенон от Aliexpressupload image freepicture upload
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенон на Fiat Brava 1.8 GT 96 г.
Collapse
X
-
Виждал съм такива фарове с "Ангелски очи" и наистина не ми харесва и е малко смешно. Сложи си само ксенон, бих ти препоръчал www.xenon.bg
-
Forza23 написа:Виждал съм такива фарове с "Ангелски очи" и наистина не ми харесва и е малко смешно.flippy89 написа:Тук при нас има един индивид с ангелски очи на браво... еми това е страшна цигания,найстина за Бмв са правени.Ако си пил СЛЕЗ,
Искам да стигна ЖИВ!!!
Коментар
-
Защото е смешно да се прекопира нещо което е запазено от някоя марка (БМВ),но и така се разваля визията на фиат, която е много хубава по изчистена и всякакви други интервенций биха и придали лош вид. Сложи си ксенон на късите и една броня от Мареа с широката дупка да видиш как се променя визията и в много по добра насока. Не те съдя, давам своето за мен обективно мнение,но на теб ако ти харесва слагай и да не ти пука.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
flippy89 написа:Защото е смешно да се прекопира нещо което е запазено от някоя марка (БМВ),но и така се разваля визията на фиат, която е много хубава по изчистена и всякакви други интервенций биха и придали лош вид. Сложи си ксенон на късите и една броня от Мареа с широката дупка да видиш как се променя визията и в много по добра насока. Не те съдя, давам своето за мен обективно мнение,но на теб ако ти харесва слагай и да не ти пука.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
flippy89 написа:Сложи си ксенон на късите и една броня от Мареа с широката дупка да видиш как се променя визията и в много по добра насока. Не те съдя, давам своето за мен обективно мнение,но на теб ако ти харесва слагай и да не ти пука.Ако си пил СЛЕЗ,
Искам да стигна ЖИВ!!!
Коментар
-
Сложи първо на късите, виж за колко време светват на 100% и ще си отговориш за дългите. За халогените не е проблем, но трябва да са не повече от 3000К защото инъче в мъгла няма да видиш нищо.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Сложи първо на късите, виж за колко време светват на 100% и ще си отговориш за дългите. За халогените не е проблем, но трябва да са не повече от 3000К защото инъче в мъгла няма да видиш нищо.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Така е, но да дадеш пари за ксенон колкото е половината кола малко не е оферта. А като сменяш крушки все едно че сменяш ангренаж Инъче за имането има. На нисан като моя но с фабричен ксенон една крушка е 100-120 лв. неоригинална......Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар