Здравейте колеги,Отново тема за добре познатия от всички ни електроусилвател. Доста време си я карам без него, но видях обява в интернет и реших да си купя да си спомня това приятно чувство от хидравлика Проблемът е : слагам паля работи - и по едно време почва една вибрация на волана и шумене на зъбци или нещо от сорта и светка веднага лампата и изкл. хидравликата. Въпросът ми е някой запознат ли е с този проблем от моторчето ли е от свързващата ги ос ли(проблем с зъбците?) рейка ?Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електроусилвател Пунто 2001
Collapse
X
-
Тази част която си я показал на снимката и при мен се вади ,но не знам дали е нормално.Моята хидравлика спря веднъж преди година,размърдах кабелите и тръгна,така я карах 1 година.Сега като спря я разглобих за да видя дали релетата са наред,но се оказа ,че са добре и тогава видях ,че се вади тази част,след като си я сглобих заработи и така си карам пак вече 3 месеца.
Коментар
-
Може и от кофти електрическа връзка да вибрира, за което подозирам релетата, ако е датчика, директно ще спре да работи без подобни магаретии :/ Ако пък е от изронени зъбци, тогава ще вибрира постоянно."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар