Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето че и на мен ми светна воланчето (Пунто мк2 - 2003г.)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето че и на мен ми светна воланчето (Пунто мк2 - 2003г.)

Здравейте , коелги . Моля за помощ . До преди 2-3 месеца ми се е случвало да присветне лампата с воланчето на таблото но вече си свети постоянно и волана си е точно твърд . Вчера свалих електромоторчето и какво да видя ... няма релета , явно ми е от по-новите модели моторчета които са фабрично без реленца . Има ли оправия това нещо или не ? Ако няма , от къде мога да си купя на една нормална цена без да трябва да давам 300-500лв за такова . И още един въпрос , ако си купя втора употреба или ново моторче ще пасне ли на ЕКУ-то (защото съм чувал че някои въобще не пасват и трябва да се закупи цял комплект : ЕКУ + ел.мотор) . И въобще , може ли от другаде да е проблема (тоест да не е от електромоторчето) . Прикачвам и някоя друга снимка за да го видите .

Благодаря на "всички" които ми отговориха . Единствен kluchar се отзова за което му благодаря . Във Варна има един човек който се занимава точно с тези неща (ел.моторчета и усилватели на волата за Фиат Пунто мк2) . Моят проблем се оказа елементарен (липсващ бушон) , но ако на някой колега от Варна му се наложи да ходи ел.услуги някъде ... този е човека . Ясер Ал Азауи се казва човека (гр.Варна , жк.Чайка , бл19 , гараж 5) , тел.0888306989 или 0895020302 Поздрави и безаварийно каране !

Коментар

Working...
    X