Здравейте,от скоро имам проблем с пунтото МК2 1.2 8v.Понякога/предимно сутрин когато е студено/ ми светва лампичката CODE и колата не иска да запали,след 10-20 връщания на ключа си запалва съвсем нормално и нямам други проблеми при движение.През деня след това мога и 100 пъти да я запаля и нямам проблем,ако случайно светне CODE се оправя на 2-ят опит.Разкачах и закачах всичките куплонзи при бушоните и BSI до волана.Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и от какво може да се появява?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto MK2-свети CODE,колата пали след 10-15 опита.
Collapse
X
-
Най-лесното нещо е да пробваш с резервния ключ. Ако не е от него, поне го отмяташ като възможна причина. Следващото е кабели букси от четеца при контактния ключ и имобилайзера, и до ЕКУ-то, но не ги знам къде се намират точно.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
-
Акумулатора си е бил изправен винаги,свалих го понеже колата не се караше.Утре ще сменя клемата на -,неможах да развия кабела който тръгва от акумулатора,хваща се за купето и после къс скоростната кутия.На кутия май е шпилка ,гайка,кабела и отгоре пак гайка/поне това виждам/ и 1-та гайка ми превърта и когато се мъча да развия 2-та която стяга кабела м/у двете ми се върти целият кабел.Струва ми се ,че заради това прави мизерии.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар