Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос отностно автопилот Фиат Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос отностно автопилот Фиат Стило

Взех си фиат стило 2005 година дизел 115 коня.Въпроса ми е автопилота как да го спирам и пускам , би трябвало да имам ръчка за него под мигачите но нямам нито под мигачите нито то другата страна на волана . Нямам и никакви подобни копчета проверил съм навсякъде.Но автопилот имам когато карам на 4-та ми държи 90 км а на 5-та 120 км. и когато натисна два пъти спирачката леко се спира автопилота и после незнам как се пускам сам. Може ли да ми обесните ще съм ви много благодарен.

Re: Въпрос отностно автопилот Фиат Стило

StoianKacharov1997 написа:
    Взех си фиат стило 2005 година дизел 115 коня.Въпроса ми е автопилота как да го спирам и пускам , би трябвало да имам ръчка за него под мигачите но нямам нито под мигачите нито то другата страна на волана . Нямам и никакви подобни копчета проверил съм навсякъде.Но автопилот имам когато карам на 4-та ми държи 90 км а на 5-та 120 км. и когато натисна два пъти спирачката леко се спира автопилота и после незнам как се пускам сам. Може ли да ми обесните ще съм ви много благодарен.
    Нещо ми се струва, че живееш във заблуда...няма такъв автопилот дето се самовключва като си на определена предавка или скорост...нито във фиат нито в друга марка...има Cruise Control и Adaptive Cruise Control...и двете не се самовключват...
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Неговото Стило със сигурност няма автопилот... като най-вероятно няма и темпомат.
      Fiat Stilo 1.9 JTD, 115 hp (2002), 3 врати

Коментар

Working...
      X