Взех си фиат стило 2005 година дизел 115 коня.Въпроса ми е автопилота как да го спирам и пускам , би трябвало да имам ръчка за него под мигачите но нямам нито под мигачите нито то другата страна на волана . Нямам и никакви подобни копчета проверил съм навсякъде.Но автопилот имам когато карам на 4-та ми държи 90 км а на 5-та 120 км. и когато натисна два пъти спирачката леко се спира автопилота и после незнам как се пускам сам. Може ли да ми обесните ще съм ви много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос отностно автопилот Фиат Стило
Collapse
X
-
Re: Въпрос отностно автопилот Фиат Стило
StoianKacharov1997 написа:Взех си фиат стило 2005 година дизел 115 коня.Въпроса ми е автопилота как да го спирам и пускам , би трябвало да имам ръчка за него под мигачите но нямам нито под мигачите нито то другата страна на волана . Нямам и никакви подобни копчета проверил съм навсякъде.Но автопилот имам когато карам на 4-та ми държи 90 км а на 5-та 120 км. и когато натисна два пъти спирачката леко се спира автопилота и после незнам как се пускам сам. Може ли да ми обесните ще съм ви много благодарен.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Реклама
Collapse
Коментар