Колеги здравейте ! Определено не ни върви с пунтарата от както я взехме . Вчера един манго се спря в на жената Пуното . Удара не е голям , като цяло броня , какник и фар , но допълнителните поражения направо ме смутиха . При самият удар фара е влязъл леко навътре и е прищипал кабела който отива към мигачите в резултат на което явно е дало на късо и са изгорели няколко предпазителя (тези за мигачите и за късите светлини) . Сменихме тези за късите светлини и вече фаровете работят . Единствено не сменихме тези за мигачите , защото кабелите са трудно достижими и не можем да ги поправим (понеже са останали под самият фар) . Тях ще ги оправим когато застрахователите ни сменят целият фар . Проблема обаче се оказа доста сериозен . След този удар имам доста голям проблем с таблото , което не свети . От всички лампи на таблото (които по принцип трябва да присветната за кратко - за акумулатора , за маслото , и т.н.) ми светят само тези за айрбега . Самото табло не свети също . Километража работи , обортомера също , скоростомера също . Има ли някакви предпазители за чековете на самото табло които може да са изгоряли ? Аз уж проверих всички и нямаше други изгорели предпазители . Отделно от това по същото време (веднага след удара) и волана стана твърд . Изгасих колата и я запалих на ново и се оправи , но днес пак е по същият начин . Според мен има някакъв основен проблем от където идват всички останали проблеми . Може ли някой да ми помогне с някакви предположения и решения ? Поздрави и благодаря предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с табло , волан и т.н. - Punto mk2 (2003г.) , 1.2
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Виж и бушоните при двигателя и подволана .Някде може да е направило късо или прекъснат кабел.Свети ливолан на таблото щомвърти трудно.[/url]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар