Колеги помагайте. Имам файл от оригиналния софтуер на екуто ми *.original (дори не знам разширението защо е такова) и трябва по някакъв начин да изкарам таблицата от която се определя количеството впръскано гориво. Другото е просто някой да ми даде такава таблица за колата от подписа. Или някак да видя такава таблица като се закача към екуто (така или иначе съм чипнат и в момента не е като от файла ми).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
четене на файл от ECU
Collapse
X
-
Re: четене на файл от ECU
lapd87 написа:Колеги помагайте. Имам файл от оригиналния софтуер на екуто ми *.original (дори не знам разширението защо е такова) и трябва по някакъв начин да изкарам таблицата от която се определя количеството впръскано гориво. Другото е просто някой да ми даде такава таблица за колата от подписа. Или някак да видя такава таблица като се закача към екуто (така или иначе съм чипнат и в момента не е като от файла ми).Fiat Croma 1.9 JTD 16V auto
-
Re: четене на файл от ECU
nimbari написа:lapd87 написа:Колеги помагайте. Имам файл от оригиналния софтуер на екуто ми *.original (дори не знам разширението защо е такова) и трябва по някакъв начин да изкарам таблицата от която се определя количеството впръскано гориво. Другото е просто някой да ми даде такава таблица за колата от подписа. Или някак да видя такава таблица като се закача към екуто (така или иначе съм чипнат и в момента не е като от файла ми).Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp
Коментар
-
vgeorgiev написа:Колега, да не ти е под достойнството да отговориш ?Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар