Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

четене на файл от ECU

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

четене на файл от ECU

Колеги помагайте. Имам файл от оригиналния софтуер на екуто ми *.original (дори не знам разширението защо е такова) и трябва по някакъв начин да изкарам таблицата от която се определя количеството впръскано гориво. Другото е просто някой да ми даде такава таблица за колата от подписа. Или някак да видя такава таблица като се закача към екуто (така или иначе съм чипнат и в момента не е като от файла ми).
    Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp

Re: четене на файл от ECU

lapd87 написа:
    Колеги помагайте. Имам файл от оригиналния софтуер на екуто ми *.original (дори не знам разширението защо е такова) и трябва по някакъв начин да изкарам таблицата от която се определя количеството впръскано гориво. Другото е просто някой да ми даде такава таблица за колата от подписа. Или някак да видя такава таблица като се закача към екуто (така или иначе съм чипнат и в момента не е като от файла ми).
    Потърси в гугъл,има оригинални файлове за ЕКУ и даунлода е безплатен.Предполагам имаш софтуер за визуализиране на таблиците.
    Fiat Croma 1.9 JTD 16V auto

Коментар

Re: четене на файл от ECU

nimbari написа:
      lapd87 написа:
      Потърси в гугъл,има оригинални файлове за ЕКУ и даунлода е безплатен.Предполагам имаш софтуер за визуализиране на таблиците.
      точно този софтуер ми трябва ако можеш помагай

Коментар

Ето ти пример.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
          дръпнах демото но нещо не се получава... трябва ми таблицата по която се определя горивото спрямо оборотите... има ли друг софтуер безплатен/кракнат

Коментар

lapd87 написа:
            BO написа:
            дръпнах демото но нещо не се получава... трябва ми таблицата по която се определя горивото спрямо оборотите... има ли друг софтуер безплатен/кракнат
            http://rutracker.org/forum/tracker.php?nm=winolsНаправи си регистрация и го изтегли.
            Fiat Croma 1.9 JTD 16V auto

Коментар

Ето ти няколко от таблиците:Я кажи за какво ти е необходима информацията ?
              04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Колега, да не ти е под достойнството да отговориш ?
                04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

vgeorgiev написа:
                  Колега, да не ти е под достойнството да отговориш ?
                  извинявам се, но нямах време да взлизам в последните седмици.идеята е да пускам газ през въздушния колектор като допълнително гориво с цел по-голяма мощност П.С. Ти откъде ги взе таблиците? софтуер някакъв?

Коментар

Working...
                  X