Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Грешки p0880 и p0110

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Грешки p0880 и p0110

Привет след сканиране с Multiecuscan ми излезнаха редица грешки след изтриването си остават винаги 2 от тях.А по точно p0880 и p0110.Едната p0110 четох, че е от датчика в дебитомера. За другата май нещо релето на подгревните свещи.По запознатите от вас ако могат да ми казах повече ще съм благодарен.
    Fiat Brava 1.9 JTD

по-скоро си сбъркал с едната грешка-0380 е кода за изгоряла свещ,другото е дебитомера.последният смъкван ли е скоро?

Коментар

Не съм сбъркал.Свещите са сменени скоро.И след това се появи въпросната грешка p0880 preheating control unit.Дебитомера не е свалян само не е оригинален на бош.Преди години ми предложиха в един сервиз по евтин заместител.И аз се доверих на майстора и сложих такъв.
      Fiat Brava 1.9 JTD

Коментар

nemobg написа:
        Не съм сбъркал.Свещите са сменени скоро.И след това се появи въпросната грешка p0880 preheating control unit.Дебитомера не е свалян само не е оригинален на бош.Преди години ми предложиха в един сервиз по евтин заместител.И аз се доверих на майстора и сложих такъв.
        Вероятно е сдухало подгревното реле,за дебитомера-точно там е проблема,че си с китайски заместител,на тях живота им е около година,после обикновено дава на късо.........................
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

Явно затова дава дебитомера температура на въздуха 47 градуса на студен двигател при 17 градуса навън.
          Fiat Brava 1.9 JTD

Коментар

Working...
          X