Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Темпомат Крома 2006г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Темпомат Крома 2006г

Здравейте колеги ! Скоро сменях компютъра на колата , всичко си е ок колата си върви , но от както съм я взел от сервиза не бях ползвал темпомата , снощи реших да го пусна , но не ще да тръгва .Когато завъртя копчето ми изписва че се включва на дисплея и иконката на темпомата се показва , но до там .Може ли да ме насочите къде да гледам . Колата е крома 2006 1.9 jtdm 150 кс
    http://yaneff82.snimka.bg снимки на моята работа

Ако си с ръчни скорости си виж ключето на педала на съединителя да не е блокирало натиснато. Натиснат съединител-> не работещ темпомат.
    Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

Ок утре ще проверя , благодаря !

Коментар

При проблем със стоп машинката на съединителя изписва съобщение Check vehicle protection system , Hill holder unavailable и нещо от сорта , както и жълтия предупредителен триъгълник. По-скоро трябва да се обучат модулите какво има и какво не по колата.
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

pi4_s_bravo написа:
          При проблем със стоп машинката на съединителя изписва съобщение Check vehicle protection system , Hill holder unavailable и нещо от сорта , както и жълтия предупредителен триъгълник. По-скоро трябва да се обучат модулите какво има и какво не по колата.
          Да това с vehicle protection system съм го виждал, от време на време, когато ми беше счупена машинката, но рядко. Аз нямам ESP и предполагам, затова не съм виждал триъгълници и разни други внимания. Счупеното копче го хванах чак в последствие при една диагностика....
          Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

Re: Темпомат Крома 2006г

yaneff82 написа:
            Здравейте колеги ! Скоро сменях компютъра на колата , всичко си е ок колата си върви , но от както съм я взел от сервиза не бях ползвал темпомата , снощи реших да го пусна , но не ще да тръгва .Когато завъртя копчето ми изписва че се включва на дисплея и иконката на темпомата се показва , но до там .Може ли да ме насочите къде да гледам . Колата е крома 2006 1.9 jtdm 150 кс
            Щом си с нов компютър , той може да не не знае че имаш темпомат. Трябва да се закачи диагностика и да се направи PROXY процедура. Това е първото което се сещам.
            FIAT BRAVO II 1.4 GPL
            FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
            FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
            FIAT UNO 1.5

Коментар

Аз имам същия проблем, но така купих колата. Така и не ми е останало време да се занимавам с тази екстра. Ще се радвам да споделиш решението на проблема.Глед че си от Бургас та и по бира ще черпя.
              Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Решението на моя проблем колеги е да спра да си купувам коли които харесвам , а такива каквито майсторите харесват , и като ги видят да не се чешат по главата .

Коментар

yaneff82 написа:
                  Решението на моя проблем колеги е да спра да си купувам коли които харесвам , а такива каквито майсторите харесват , и като ги видят да не се чешат по главата .
                  В Бургас не се намират майстори, който да разбират от Фиат.

Коментар

Май май така се получава .

Коментар

stilo_new написа:
                      yaneff82 написа:
                      В Бургас не се намират майстори, който да разбират от Фиат.
                      В Бургас не се намират хора, които да се интересуват от фиат, да не говорим за майстори
                      FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Working...
                      X