Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със светлини.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем със светлини.

Здравейте. Колата е Брава 1.4 98-ма. От няколко дни като дам мигач и премигва лампата за пуснати халогени на таблото. Отделно като натисна спирачка заедно с включен мигач и се ускорява двойно честотата на мигача.Къде да търся проблема.

Провери всички букси на стоповете и на фаровете. Ако има окисляване ги почисти с фина шкурка и пръскай с контактен спрей. Това е първото за гледане.
    FIAT BRAVO II 1.4 GPL
    FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
    FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
    FIAT UNO 1.5

Коментар

stanleyhacker написа:
      Провери всички букси на стоповете и на фаровете. Ако има окисляване ги почисти с фина шкурка и пръскай с контактен спрей. Това е първото за гледане.
      Три пъти ги свалям и чистя. Никакво подобрение.

Коментар

Провери и за изгоряла крушка и двата стопа. При мен така мигаше бързо като беше изгорял единия габарит отзад.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Свали си буксите отзад и провери коя е стопена и къде прехвърля маса
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
            Свалям ги буксите и на двете на средните пластини е по-тъмно. Като нагаряло.

Коментар

Е там е проблема виж от къде дава късо
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                Как.

Коментар

S_BANKOV написа:
                  Къде да търся масите на купето на Фиата.

Коментар

S_BANKOV написа:
                    Проблема решен със леко изкривяване на средните пластини на плафоните, които не контактуваха с буксите.

Коментар

........да не пускам нова тема но фаровете на Пандата светят доста на високо и искам да ги сваля. Видях , че зад всеки фар има два шестограма кой да завъртя или развъртя за да ги сваля.

Коментар

dimitar1234 написа: Преглед на мнението
                        ........да не пускам нова тема но фаровете на Пандата светят доста на високо и искам да ги сваля. Видях , че зад всеки фар има два шестограма кой да завъртя или развъртя за да ги сваля.
                        Във Форума има тема за регулиране на светлини, търси с търсачката. Дали да завъртиш или развъртиш в този момент не мога да кажа, но застани с/у стена и пробвай и ще разбереш на къде да въртиш. Много пъти съм въртял и толкова пъти нищо не съм постигал, защото се губи репера, е това е при мен, ти може да успееш, пробвай. Препоръчвам с/у 10 лв. да отидеш и да ги регулират в сервиз със станция. Освен нагоре/надолу, трябва да има въртоци за регулиране в хоризонтала.
                        FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Намерих темата но там е обяснено по принцип аз ходих на реглаш но много ми ги вдигнаха а не ми работи ел. настройката иначе ги направих от средният лимбус като въртиш по часовниковата стрелка светлинният сноп пада.

Коментар

Working...
                          X