Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спряха да работят чистачките.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спряха да работят чистачките.

Фиат браво, 1.2 16V, 1999г. Имах обичайния проблем със задната чистачка, свалих моторчето и го почистих, както е обяснено в една от темите тук, сглобявам моторчето, монтирам го, но чистачката пак не работи. Предположих че е изгоряло релето на мотора. Поръчах си реле, но дойде такова с различна букса, при което ми дадоха акъл, че за да не търся пак друго реле със същата букса, мога да срежа кабелчето, което излиза на багажника и се включва към моторчето (релето) и да ги съединя с кабелни опашчици. Направих глупостта и послушах човека който и ми го предложи, и след като нагласих кабелчето и го свързах, бам... чистачките отказаха, дори и предните. Преди това си работеха предните без проблем, както и пръскалото. Сега не работи нищо, нито задна, нито предни, нито пръскалата. Предполагам нещо съм омотал кабелите отзад като съм ги рязал и съм ги свързал по различен начин . Смених бушона на чистачките, предположих че може да е изгорял, но греда, не е от там . Някой има ли идеи какво може да се е случило?

Понякога мотрчетата просто изгарят, затова е трябвало задното да го смениш с работещо. А какво си свършил с тия модификации на релето трябва някой разбиращ да се разрови.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Working...
    X