Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с радиото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с радиото

Здравейте От както съм взел фиата има нещо, което ме човърка.. Радиото не работи. Самия касетофон работи, само сигнал не хваща. Антената ми е счупена, стои само пластмасата с "болчето". Дали е от това или отзад(отдоло) някой кабел не е свързан(Има доста кабели с разни жакове които просто така си стоят извадени)?
    Drive It Like You Stole It | Гараж
    RIP Fiat Tipo '92 1.6

Вкарай в каналчето където влиза буксата за антената една жица (около 50см) и пробвай. Ако си пуснал да търсиш станция и търси безспирно без да намира нищо съм 100% убеден че нямаш връзка с антената.

Коментар

кола

Като начало антена Извади касетофона и виж задния панел как е
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

Vnukata, когато имам възможност ще пробвам
        kluchar написа:
        Извади касетофона и виж задния панел как е
        Аз и да го извадя знам ли кое за какво е.. Днес ако не забравя ще го снимам.
        RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Къде би трябвало да бъде кабела за антената?
          RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Долу в ляво на касетофона (както си го снимал) е буксата за антената.
            ФИАТ- Пътят е само формалност
            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
            -----------------------------------------------------
            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
              Долу в ляво на касетофона (както си го снимал) е буксата за антената.
              Благодаря много
              RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Защо ми се струва, че липсва нещо в средата?На кабела..сложих накрайник от антена за TV, никаква реакция, пак си шуми и не намира нищо. Съвети?
                RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Всъщност открих, че с касетофона всичко е наред, а накрайника на антената не трябва да е като на TV, а с леко издължено лостче в средата Остава да купя такова и антена :D
                  RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Тъй както е тръгнало, ще разбереш и как се включва зарядно в запалката Без майтап, вчера един колега, 30 годишен, архитект, след като му подарих едно зарядно за телефон за кола, ме пита има ли значение как се включва в запалката - с кое нагоре, кое надолу. Да не казвам, че даже не знаеше къде му е запалката на колата (Сеат Леон), която има от около година. Вярно, че не пуши, ама... Абе и такива хора има.

Коментар

Immortal написа:
                      Тъй както е тръгнало, ще разбереш и как се включва зарядно в запалката
                      Честно казано и аз не знаех до преди няколко месеца...
                      RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Е тръгна ли в крайна сметка, пробва ли с жица дето ти викам. Оголваш я обаче да прави контакт и мушкаш в тая дупка :D Незнам как да обясня по друг начин

Коментар

vnukata написа:
                          Е тръгна ли в крайна сметка, пробва ли с жица дето ти викам. Оголваш я обаче да прави контакт и мушкаш в тая дупка :D Незнам как да обясня по друг начин
                          Е аз бях разбрал да ръгам жицата горе, на тавана :D Пък и докато не се прибрах смятах че самото радио има проблем.Тези дни направо ще търся букса за антената.
                          RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Immortal написа:
                            Без майтап, вчера един колега, 30 годишен, архитект, след като му подарих едно зарядно за телефон за кола, ме пита........
                            Аз като съм си карък,никой не ми подарява разни електронни джаджи! Макар че много ме кефи да се занимавам с такива джаджи!
                            OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

ivan_pop написа:
                              Immortal написа:
                              Без майтап, вчера един колега, 30 годишен, архитект, след като му подарих едно зарядно за телефон за кола, ме пита........
                              Аз като съм си карък,никой не ми подарява разни електронни джаджи! Макар че много ме кефи да се занимавам с такива джаджи!
                              Ми като си карък Аз си имах мое си, но по нова година от една фирма ми подариха рекламни материали, между които и зарядно с 2 усб-та, та ми станаха 2. А на колегата онзи ден му беше паднал телефона, и аз нали съм добра душа, му подарих мойто старото, за да има телефон докато си иде до Враца.(че като го знам какъв е шофьор, току виж му потрябвало да търси помощ... )

Коментар

Working...
                              X