Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за предни говорители за пунто 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнение за предни говорители за пунто 2

Здравей ,предните ми говорители започнаха да пукат и дойде време да ги заменя с нови,.въпросът ми е точно колко см. Трябва да са както диаметъра на мембраната така и вътрешната дълбочина на магнита? Харесал съм си тези дали ще станат.http://www.technopolis.bg/bg/Car-spe...GX602/p/308090 мерси предварително

Колега, свали един от старите говорители и отиди с него в магазина. Като се наложат и сравнят, ще стане ясно веднага дали са взаимозаменяеми. Гледай импеданса да новите да е като на старите, защото ако е по-нисък, може да си изгориш крайното стъпало, а ако е по-висок, вероятността да ти свирят по-тихо е голяма.
    Dacia Duster 1.6 4WD

Коментар

DJPOPA написа:
      Колега, свали един от старите говорители и отиди с него в магазина. Като се наложат и сравнят, ще стане ясно веднага дали са взаимозаменяеми. Гледай импеданса да новите да е като на старите, защото ако е по-нисък, може да си изгориш крайното стъпало, а ако е по-висок, вероятността да ти свирят по-тихо е голяма.
      Да ясно само да ми кажеш импеданс какво значи точно

Коментар

4 ома е.
        Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
        ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

emo_pz написа:
          DJPOPA написа:
          Да ясно само да ми кажеш импеданс какво значи точно
          На магнита трябва да пише колко ома е. Кар аудио говорителите обикновено са 4 ома.
          Dacia Duster 1.6 4WD

Коментар

Хубави са тонколоните но са 16см(макар и да имат уши за 17см захващане).Магнита е дълбок и не знам дали ще се побере в отвора на вратата.JBL i INFINITY правят тонколони на 2,5 ома,което не е притеснително.Просто малко повече натоварват стъпалото.Паинер,Сони,Херц правят плитки серии които свирят добре.Като Пайнер е за предпочитане.
            FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Благодаря за отговора колеги, ще търся нещо по плитко от вашите предложения

Коментар

Някои марки правят специално за такива места плитки високоговорители, обозначени с буквата F (от flat на английски) в името на съответния модел. Например тези:http://caraudio.bg/product/506/mac-a...bil-165-f.html

Коментар

Working...
                X