Здравей ,предните ми говорители започнаха да пукат и дойде време да ги заменя с нови,.въпросът ми е точно колко см. Трябва да са както диаметъра на мембраната така и вътрешната дълбочина на магнита? Харесал съм си тези дали ще станат.http://www.technopolis.bg/bg/Car-spe...GX602/p/308090 мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за предни говорители за пунто 2
Collapse
X
-
Колега, свали един от старите говорители и отиди с него в магазина. Като се наложат и сравнят, ще стане ясно веднага дали са взаимозаменяеми. Гледай импеданса да новите да е като на старите, защото ако е по-нисък, може да си изгориш крайното стъпало, а ако е по-висок, вероятността да ти свирят по-тихо е голяма.Dacia Duster 1.6 4WD
-
DJPOPA написа:Колега, свали един от старите говорители и отиди с него в магазина. Като се наложат и сравнят, ще стане ясно веднага дали са взаимозаменяеми. Гледай импеданса да новите да е като на старите, защото ако е по-нисък, може да си изгориш крайното стъпало, а ако е по-висок, вероятността да ти свирят по-тихо е голяма.
Коментар
-
emo_pz написа:DJPOPA написа:Колега, свали един от старите говорители и отиди с него в магазина. Като се наложат и сравнят, ще стане ясно веднага дали са взаимозаменяеми. Гледай импеданса да новите да е като на старите, защото ако е по-нисък, може да си изгориш крайното стъпало, а ако е по-висок, вероятността да ти свирят по-тихо е голяма.Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
-
Хубави са тонколоните но са 16см(макар и да имат уши за 17см захващане).Магнита е дълбок и не знам дали ще се побере в отвора на вратата.JBL i INFINITY правят тонколони на 2,5 ома,което не е притеснително.Просто малко повече натоварват стъпалото.Паинер,Сони,Херц правят плитки серии които свирят добре.Като Пайнер е за предпочитане.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Някои марки правят специално за такива места плитки високоговорители, обозначени с буквата F (от flat на английски) в името на съответния модел. Например тези:http://caraudio.bg/product/506/mac-a...bil-165-f.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар