Интересува ме какво минава през предпазителя на касетофонът, освен него?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво минава през бушонът за касетофона при Стило?
Collapse
X
-
За сега виждам, че освен касетофона, през посочения бушон минава и осветлението в купето, т.е като са отворени вратите, нищо не свети, но предполагам има и още накачени неща.Стилото е 1.9 дизел 115к, по талон 2003, но дефакто е 2001/2002г предполагам.Питам, защото:Купих си нов касетофон http://www.ebay.com/itm/JVC-KW-R710-...-/390867483081 , който е вързан отлично и не искам да намисам връзването, за да не се разводнява темата. Касетофонът обаче на изключен автомобил си дърпа 0.07а, което не ме кефи особено, предполагам е от паметта. Идеята ми е следната: тъй като в градски условия не слушам музика или ми е все тая дали ще слушам, ако махна бушона и карам без него, до къде ще я докарам.... С нов акумолатор съм на 70-80 дни и сутрин особено в тоя студ, много бавно взе да върти.От няколко дни махам бушона и сутринта, като го сложа да запаля е друга ракия.Та затова питам, да не би да има нещо сериозно закачено на тоя предпазител, че като карам да стане беля, а не ми се рискува така айляшката.ДОБАВКА!!! Карах колата днес без посочения предпазител, нямаше никакви проблеми. Добавям, че не функционира климатика така (парното и перките работят), също не функционира и бутона, който е до бутона за климатика ..., мисля, че запушва купето да не влизат миризми. Така долу-горе стават около 10 А, най-много още едно нещо не трябва да работи. Ако имате мнение за конкретния бушон, моля да го споделите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар