току що направих диагностика с алфо обд и не излезе нищо...................НО реших да разцъкам и направих тестовете и дадох едно ZERO self adapting при което ми каза след като свърши процедурата да изключа ключа за една минута .. така и направих но после проблем паля колата ........ работи идеално но зпаочна да мига Engine Fault непрекъснато и не иска да спрееее какво ли не правих пищи ли пищи...... а иначе колята работи идеално кажете какво да направя............... не спира да пищи Иначе като пищи не хваща грешка......... Иначе с Torque Pro хвана грешка Р1300
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
грешкa след опит зa ресет нa еку мaй
Collapse
X
-
грешкa след опит зa ресет нa еку мaй
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
пробвaх но не стaнa... дa откaчa aкумулaторa?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
утре ще пробвaм но дa прaвa ли нов ресет или не е нужно, и нормaлно ли дa пищи преди дa се обучи?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
преди нaпрaвих втори ресет но веднaгa след пaленето почнa дa пискa товa нормaлно ли е?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Сутринта без нов ресет не стана, отидох с мъка до работа наду ми главата... Като пристигнах на паркинга, направих нова ресет и направих това с оборотите и еврика стана Сега трябва ли да права нова настройка на ГИ или там се пазят настройките?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
emzo написа:Пазят се, ама колко са читави е друга тема.Карай и свиркай, то ще се чуе, като се сбози адаптацията.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Това беше преди това!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
На мен също ми изписваше това + куп други проблеми и "грешки", които в голяма степен бяха лъжливи. Това което аз направих бе да изчистя къде що има букси, конектори, бушони, релета, букса на ABS, на ECU, букса на табло (между другото смятам, че там е основния проблем за повечето от тези "грешки"), презапоих някои неща по платката на таблото (инструмент клъстера) и до сега за 10-дни веднъж-два ми е дало една аларма за несъществуваща изгоряла крушка, а преди това я даваше всеки ден на всяко палене (4-5 пъти на ден)... това бе при мен. Ако искаш погледни тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=117287Успех в тая жабарска електрическа безднаFiat Stilo 1.9 JTD, 115 hp (2002), 3 врати
Коментар
-
Е не колега аз до сега не съм имал такива проблеми............ поне за сегаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар