Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дисплей Фиат Улис 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дисплей Фиат Улис 2

Здравейте колеги.От 3 седмици съм собственик на въпросния автомобил.Мотора е 2,2 hdi.Проблема е че дисплея под километража който е за навигацията и радиото не бачка.Информацията почти не се вижда всичко е на черти.Занесох го на майстор и като го отвори каза че някой вече се е опитвал да го поправя.Ще се опита и той да го направи но така като гледам ще трябва да купувам друг.Та въпроса ми е ако купя друг такъв ще може ли направо да се смени или трябва да се закача някакъв софтуер за да се опознава новия диплей.

По принцип трябва софтуерна намеса, но става и без.Мой приятел смени на Пежото и сложи от Ланча от началото като си на контакт пищеше и трябваше на другия ден да ходи в Пежо в Сливен обаче на сутринта вече нямало проблем и така и не отиди.А и сега му се явява емблемата на Ланча друга разлика няма вече год. и нагоре е с него.Не е кой знае колко сложно отварянето му стига да знаеш какво правиш, мога да ти пратя някоя снимка на разглобен да се запознаеш горе долу за какво става въпрос.Аз на моя съм му сменял само подсветката щото луминисцентната вече даваше наченки да изгаря.
    Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
    Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Мерси колега, значи може спокойно да го сменя.Няма да е от друга кола защото успях да намеря от фиат.

Коментар

Моля няма защо, ако все пак не успее да се сдвой или няма къде да ти го сдвоят с RТ 3-ката може да смениш само дисплея който си купил.Той е с 4 болта към основната платка в която влиза оптиката/всъщност нея запознаваме с радиото/ и с един лентов кабел и една букса 5-ца тогава няма нищо за сдвояване.
        Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
        Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Working...
        X