Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трети стоп Крома

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

След като темата се обърна за тоците в багажното отделение да ви питам за една гатанка... Отваряш багажника осветлението не работи... Крушките са здрави, бушоноте са здрави, капака -таблото отпред го разпознава като отворен... Що е то?
    Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

Маса.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

:D Ще проверя този отговор.
        Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

pi4_s_bravo написа:
          Защо ли се обаждам и аз, тук са само специалисти дето знаят да четат.
          Еи ти пък кво палиш от четвърт, човек недаи си боже да ти каже че не си прав.
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

cs_aleksandar написа:
            pi4_s_bravo написа:
            Защо ли се обаждам и аз, тук са само специалисти дето знаят да четат.
            Еи ти пък кво палиш от четвърт, човек недаи си боже да ти каже че не си прав.
            Ама реално погледнато и ти не си прав.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

kristiyn написа:
              valtera_ написа:
              На мен пък случайно забелязах, че третия стоп понякога свети по-слабо или изобщо не свети, свалих го проверих му буксата, ама си беше ОК. Обаче скоро обърнах внимание, че не ми работи и бутона на самия багажник и не се отваря, освен от копчето на дистанционното, което по принцип ползвам. Предполагам тези проблеми се дължат на един или няколко от кабелите в гуменото уплътнение/връзка между купето и вратата на багажника.
              Колега копчето за петата врата което казваш че нети работи. Незнам как да се изразя правилно за да не разбереш: ама я си погледни настройките на колата. В смисал аз на мойта крома мога да и задам от навигацията точно къде бъше не помня утре ще видя и ще снимам, та както и да е от настроиките можеш да зададеш дали да тие активен този бутон да работи или да не е активен да не отваря багажника каквото и да правиш освен с дистанционното.Поздрави
              Колега, моята е без навигация и не съм видял в настройките да има опция за това дали да бъде активен или не този бутон. Освен това бутона за петата врата си работеше преди и понякога си го ползвах, а също така и той, както и третия стоп, и сега в много редки случаи сработват нормално, затова предполагам, че има проблем в кабелите.Поздрави
              Fiat Croma 1.9 16V MJet

Коментар

S_BANKOV написа:
                Маса.
                Втора гатанкаС дадена постоянна маса осветлението работи. Но петата врата си мисли, че е постоянно отворена. Явно ключалката управлява не само плюса, но и масата на лампите. Дали да я разглобя тая ключалка предвид, че са проблемни при тези коли - да не си отворя по-голяма беля заради едното осветление...
                Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

trota написа:
                  S_BANKOV написа:
                  Маса.
                  Втора гатанкаС дадена постоянна маса осветлението работи. Но петата врата си мисли, че е постоянно отворена. Явно ключалката управлява не само плюса, но и масата на лампите. Дали да я разглобя тая ключалка предвид, че са проблемни при тези коли - да не си отворя по-голяма беля заради едното осветление...
                  Да. Разлобявай.Нищо страшно няма при тая брава. Абсолютно 1:1 е като на Стило.Значи... в бравата има ДВЕ (2) микроключета. Едното е уж за компютъра, а другото - за осветлението. Ключарят беше описал по-подробно преди около година и половина.При мен едното направо го изхвърлих. Ама не помня вече какво точно правеше. След това всичко си работи нормално само с едното ключе. Така и не разбрах защо.

Коментар

Working...
                  X