Колеги някой знае ли как се стига до този стоп? Имам 3 изгорели светлини искам да ги сменя. Напъвах я тази кора дето е под нея, но не поддава в никаква посока - страх ме е да не я счупя. Check-a следи ли го този стоп, защото от време на време получавам сигнали за изгоряла лява стоп светлина, а тя си работи без проблем... /или комп-а пак получава кодирани извънземни сигнали от космоса/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трети стоп Крома
Collapse
X
-
И моят трети стоп има изгорели светлини. Все се каня да разхвърля пластмасите и да го оправя, ама не съм стигнал до там.Свалял съм долната пластмаса, която е зад големите стопове (за мъгла и за заден ход), мисля, че имаше две винтчета, и няколко щипки.Предполагам че е същото положението на горната пластмаса.
Коментар
-
Immortal написа:И моят трети стоп има изгорели светлини. Все се каня да разхвърля пластмасите и да го оправя, ама не съм стигнал до там.Свалял съм долната пластмаса, която е зад големите стопове (за мъгла и за заден ход), мисля, че имаше две винтчета, и няколко щипки.Предполагам че е същото положението на горната пластмаса.Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
На мен пък случайно забелязах, че третия стоп понякога свети по-слабо или изобщо не свети, свалих го проверих му буксата, ама си беше ОК. Обаче скоро обърнах внимание, че не ми работи и бутона на самия багажник и не се отваря, освен от копчето на дистанционното, което по принцип ползвам. Предполагам тези проблеми се дължат на един или няколко от кабелите в гуменото уплътнение/връзка между купето и вратата на багажника.Fiat Croma 1.9 16V MJet
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:1.2w без цокъл, като на таблата с уредитеКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
valtera_ написа:На мен пък случайно забелязах, че третия стоп понякога свети по-слабо или изобщо не свети, свалих го проверих му буксата, ама си беше ОК. Обаче скоро обърнах внимание, че не ми работи и бутона на самия багажник и не се отваря, освен от копчето на дистанционното, което по принцип ползвам. Предполагам тези проблеми се дължат на един или няколко от кабелите в гуменото уплътнение/връзка между купето и вратата на багажника.
Коментар
-
kristiyn написа:valtera_ написа:На мен пък случайно забелязах, че третия стоп понякога свети по-слабо или изобщо не свети, свалих го проверих му буксата, ама си беше ОК. Обаче скоро обърнах внимание, че не ми работи и бутона на самия багажник и не се отваря, освен от копчето на дистанционното, което по принцип ползвам. Предполагам тези проблеми се дължат на един или няколко от кабелите в гуменото уплътнение/връзка между купето и вратата на багажника.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:pi4_s_bravo написа:1.2w без цокъл, като на таблата с уредитеФиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Добре де ти ли имаш Крома или си сменявал такива крушки? Щом казвам че са 1.2w значи са такива, представи си сменявал съм ги на моята Крома. А това което четеш по някакви сайтове може много да се различава от реалността.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар