Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трети стоп Крома

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трети стоп Крома

Колеги някой знае ли как се стига до този стоп? Имам 3 изгорели светлини искам да ги сменя. Напъвах я тази кора дето е под нея, но не поддава в никаква посока - страх ме е да не я счупя. Check-a следи ли го този стоп, защото от време на време получавам сигнали за изгоряла лява стоп светлина, а тя си работи без проблем... /или комп-а пак получава кодирани извънземни сигнали от космоса/
    Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Мойта крома е 2005г. И е само на щипки. Огледай за винтчета около елемента (отделен елемент е) и ако не видиш винтчета дърпай смело.

Коментар

И моят трети стоп има изгорели светлини. Все се каня да разхвърля пластмасите и да го оправя, ама не съм стигнал до там.Свалял съм долната пластмаса, която е зад големите стопове (за мъгла и за заден ход), мисля, че имаше две винтчета, и няколко щипки.Предполагам че е същото положението на горната пластмаса.

Коментар

Immortal написа:
        И моят трети стоп има изгорели светлини. Все се каня да разхвърля пластмасите и да го оправя, ама не съм стигнал до там.Свалял съм долната пластмаса, която е зад големите стопове (за мъгла и за заден ход), мисля, че имаше две винтчета, и няколко щипки.Предполагам че е същото положението на горната пластмаса.
        Значи ще сецам по- здраво да видим какво ще стане и ще пиша как е... Колега на тебе свети ли ти check-а по случай изгорялите крушки на третия стоп?
        Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

От изгорели крушки на 3-тия стоп не свети чек.
          Фиат Крома 1.9 16v+
          Фиат Браво 1.6 16v
          Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Крушките са подменени... Така е кората се държи само на щипки с малко повече зор се откачи без да има счупвания! Благодаря на всички!
            Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

А крушките какви са? Да се подготвя преди да разглобявам?

Коментар

1.2w без цокъл, като на таблата с уредите
                Прикачени файлове
                Фиат Крома 1.9 16v+
                Фиат Браво 1.6 16v
                Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

На мен пък случайно забелязах, че третия стоп понякога свети по-слабо или изобщо не свети, свалих го проверих му буксата, ама си беше ОК. Обаче скоро обърнах внимание, че не ми работи и бутона на самия багажник и не се отваря, освен от копчето на дистанционното, което по принцип ползвам. Предполагам тези проблеми се дължат на един или няколко от кабелите в гуменото уплътнение/връзка между купето и вратата на багажника.
                  Fiat Croma 1.9 16V MJet

Коментар

pi4_s_bravo написа:
                    Бъркаш се, за 3-ти стоп е слаба тази крушка, сега по сайтовете за крушки по модел ми излезе W5W която е малко по голяма от тази дето показваш, при браво са същите.
                    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                    .

Коментар

valtera_ написа:
                      На мен пък случайно забелязах, че третия стоп понякога свети по-слабо или изобщо не свети, свалих го проверих му буксата, ама си беше ОК. Обаче скоро обърнах внимание, че не ми работи и бутона на самия багажник и не се отваря, освен от копчето на дистанционното, което по принцип ползвам. Предполагам тези проблеми се дължат на един или няколко от кабелите в гуменото уплътнение/връзка между купето и вратата на багажника.
                      Колега копчето за петата врата което казваш че нети работи. Незнам как да се изразя правилно за да не разбереш: ама я си погледни настройките на колата. В смисал аз на мойта крома мога да и задам от навигацията точно къде бъше не помня утре ще видя и ще снимам, та както и да е от настроиките можеш да зададеш дали да тие активен този бутон да работи или да не е активен да не отваря багажника каквото и да правиш освен с дистанционното.Поздрави

Коментар

kristiyn написа:
                        valtera_ написа:
                        Колега копчето за петата врата което казваш че нети работи. Незнам как да се изразя правилно за да не разбереш: ама я си погледни настройките на колата. В смисал аз на мойта крома мога да и задам от навигацията точно къде бъше не помня утре ще видя и ще снимам, та както и да е от настроиките можеш да зададеш дали да тие активен този бутон да работи или да не е активен да не отваря багажника каквото и да правиш освен с дистанционното.Поздрави
                        Менюто е в настройката "MY CAR" -> Independent unlock boot или нещо в този смисъл.Би трябвало да го има в настройките и на колите без навигация - от бутона MENU долу вляво.От друга страна - напълно възможно е и да е от снопа кабели, както предполагаш.А за бутона - може и да е от самия бутон, по-точно от кабеляците му. При мен единият се беше скъсал по неизвестни причини, та се наложи да разглобявам отвътре пластмасата (както писах по-горе). Оправих го и си работи отново.

Коментар

cs_aleksandar написа:
                          pi4_s_bravo написа:
                          Бъркаш се, за 3-ти стоп е слаба тази крушка, сега по сайтовете за крушки по модел ми излезе W5W която е малко по голяма от тази дето показваш, при браво са същите.
                          Добре де ти ли имаш Крома или си сменявал такива крушки? Щом казвам че са 1.2w значи са такива, представи си сменявал съм ги на моята Крома. А това което четеш по някакви сайтове може много да се различава от реалността.
                          Фиат Крома 1.9 16v+
                          Фиат Браво 1.6 16v
                          Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

pi4_s_bravo написа:
                            Добре де ти ли имаш Крома или си сменявал такива крушки? Щом казвам че са 1.2w значи са такива, представи си сменявал съм ги на моята Крома. А това което четеш по някакви сайтове може много да се различава от реалността.
                            Ами аз ще ти кажа, че не е такава. Това, че го казваш, не значи че е вярно. :D
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Защо ли се обаждам и аз, тук са само специалисти дето знаят да четат. Другия път обещавам да не вярвам на очите си а на вас!
                              Фиат Крома 1.9 16v+
                              Фиат Браво 1.6 16v
                              Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Working...
                              X