Проблема е че преди известно време светна лампата на акумулатора,замерихме динамото не зарежда,закарах я на сервиз да ми свалят динамото защото много врътня било(колата е фиат мареа 1.9 тд) направиха го сложихме го и изгасна лампата,замериха го зареждаше си добре,покарах я 20-тина километра нямаше проблеми и я оставих.След това взех един акумулатор да пробвам дали ще запали защото не бях я пипал може би около месец запали без проблеми с 2 подгрявания и лампата пак светна и не изгасва,замерихме и се оказа че пак не зарежда динамото.Та се чудя дали не идва от някъде другаде проблема при положение че почти не е карана колата и са сменени и четки на динамото и нещо като диоден блок мисля че беше,а да го свалям пак и да го правя няма гаранция дали няма пак да стане така.На някой случвало ли се е такова нещо или от къде идва проблема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
светна лампата на акумулатора
Collapse
X
-
Добре де, този ремонт няма ли гаранция? Нали за това отиваш в сервиз, плащаш си труд, надценка на вложените части...които би трябвало да си имат гаранция от доставчика... Когато една кола влезе в сервиз се записват разни неща, едно от които е пробега, и е много лесно да се установи имаш ли основание да искаш гаранционен ремонт или не, оставям настрана законовото положение - при него имаш.нещо май се размечтах...Fiat Brava 1,2 16V SX и колело
Коментар
-
ivan_pop написа:...Fiat Brava 1,2 16V SX и колело
Коментар
-
Автора на темата,пък и всички останали трябва да сме наясно какво искаме от майстора и да може точно да го кажем какво искаме!Много хора четат в нета или обсъждат проблема с комшията на бира,след това отиват при майстора с готова диагноза.В повечето случаи диагнозата се оказва грешна!OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
ivan_pop написа:Автора на темата,пък и всички останали трябва да сме наясно какво искаме от майстора и да може точно да го кажем какво искаме!Много хора четат в нета или обсъждат проблема с комшията на бира,след това отиват при майстора с готова диагноза.В повечето случаи диагнозата се оказва грешна!
Коментар
-
Що бе, колегата има право. На мен да ми дойде да иска да му проектирам примерно гараж и да почва да ми дава акъл как да го правя....ама така го отсвирвм, че няма на къде. За това аз си отивам на майстор и не му давам акъл, а му казвам от какво се оплаквам. Сега, че има "майстори"...е друг въпрос. Въпроса е да намериш точния човек на който ще имаш доверие.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
stilo_new написа:Защо ти като майстор, а и другите, гледате само да вземете парите на човек, без значение дали ще му оправите проблема. Ами като дойде, човек и ти каже да му правиш динамото, ами питай го какъв е проблема, насочи го, ако се е объркал. Всеки ще разбере.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар